Der neue eCitan von Mercedes-Benz The new eCitan from Mercedes-Benz

Ny model sparer ikke på mængden af udstyr

Den nye eCitan er på gaden med en velspækket udstyrsliste plus en rækkevidde på op til 284 kilometer på en fuld opladning.

Mercedes-Benz tilbyder med den nye eCitan en fuldt elektrisk varebil i alle størrelser. Den nye kompaktvan supplerer nemlig modellerne eVito og eSprinter og fuldender således det tyske mærkes familie af elektrificerede varebiler til erhvervslivet.

Der er ikke sparet på mængden af udstyr. Således er den nye eCitan som standard blandt andet udstyret med det intelligente infotainmentsystem MBUX, som også kendes fra Mercedes-Benz personbiler, 7” touchskærm, 2-zonet klimaanlæg, multifunktionslæderrat, højdejusterbart førersæde med varme og lændestøtte, lys- og regnsensor samt parkeringssensorer bag.

Den nye eCitan er desuden udstyret med dobbelt passagersæde, en praktisk bund af kunststof i varerummet, skydedør i højre side samt to bagdøre, som kan åbnes med op til 180 grader for ekstra nem af- og pålæsning. Det er desuden muligt at udnytte de mange digitale muligheder via Mercedes me App, som for eksempel muligheden for forklimatisering af kabinen.

Som ekstraudstyr fås blandt andet navigation, trådløs opladning af mobiltelefon, bakkamera, blindvinkelassistent, LED High Performance forlygter og anhængertræk.

Op til 283 kilometer på en opladning

Uanset variant kommer den nye eCitan med et 45 kilowattimer stort batteri, som kan oplades med op til 22 kilowatt (AC) fra en normal ladestander. Den nye eCitan er også udstyret med en DC-lader, som gør det muligt at lade med op til 75 kilowatt fra en hurtiglader, og i dette tilfælde kan batteriet oplades fra 10 til 80 procent på ned til 38 minutter.  På en fuld opladning præsterer eCitan en rækkevidde på op til 284 kilometer.

Der neue eCitan von Mercedes-Benz The new eCitan from Mercedes-Benz
Der er ikke sparet på udstyret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.