• Golf Variant GTD med 184 hestekræfter, 380 Newtonmeter og et gennemsnitligt normtal på lidt over 27 kilometer per liter.

VW om hjørnet med en Golf Variant GTD

Sendes på gaden med en 2,0-liter TDI-motor og 184 hestekræfter

Når det gælder sporty vareiler vil Volkswagen også lege med, så med åbningen af forårets kommende internationale motorshow i Genève, Schweiz, lanceres for første gang en dieseldrevet Golf Variant med køredynamik og motorydelse på GTI-niveau.
Uden at afsløre nærmere om prisniveau og introduktionstidspunkter på de forskellige markeder føler man sig hos VW i Wolfsburg temmeligt sikre på at den nye Golf Variant GTD vil blive genstand for ekstra interesse.

Normtal på godt 27 km/l

Herhjemme skal den nok vække opmærksomhed blandt køreglade varebilkøbere – måske også fordi den stiller med et gennemsnitligt normtal på godt 27 kilometer per liter ved blandet kørsel – hvilket i det mindste for nogle vil veje lige så tungt som motorspecifikationerne: 184 hestekræfter og 380 Newtonmeter.
At den med 15 millimeter lavere ansat sportsaffjedring og 17 eller 18 tommer hjul trækker til 100 kilometer i timen på lige under 8,0 sekunder med fuld udblæsning i de forkromede piber bagtil – hvis det skal være – gør næppe heller noget.
Udstyrsmæssigt er den broderet med raffinementer og noget for øjet – fra et multifunktionelt rat til aluminium-trim, tonet rudeglas og røde bremsecalipre.
Den nye Variant GTD frigives til levering på de første markeder allerede i april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *