• Simultan-hologram. Flere brugere kan se og bruge det samme billede fra hver sine briller

  • Også ved samlebåndet kan arbejderne få glæde af HoloLens, når de skal montere hundredvis af forskellige komponenter og ekstraudstyr

  • Her kan du se, hvordan man kan studere, kontrollere og udvikle på drivlinjen til en Volvo S90 Plugin hybrid med batteripakken i midten

Volvo bygger fremtidens biler med hologram-teknik

Volvo og Microsoft afslørede i nat et samarbejde om at udvikle og demonstrere fremtidens biler og bilteknologi baseret på den nyeste holografiske teknologi fra Microsoft, HoloLens

Ved en demonstration i Microsofts hovedkvarter i Redmond, USA, viste de to selskaber, hvordan teknikken skal hjælpe designere og ingeniører med at udvikle fremtidens Volvo’er.
Men kunder kan også bruge teknikken til at se deres nye biler og indrette dem efter egne ønsker endnu før, de er blevet bygget.
HoloLens er verdens første holografiske computer, der kan bæres af brugeren – indbygget i et par briller.

 

 

For at demonstrere potentialet i HoloLens, fik de inviterede amerikanske journalister mulighed for at opleve Volvos nye S90 Sedan på en tur gennem Göteborg som selvkørende bil. En bil som først bliver præsenteret på North American International Auto Show in Detroit i januar i et selvkørende eksperiment, som først realiseres i 2017, hvor Göteborg lægger vej til 100 selvkørende Volvo’er, ejet og betjent af rigtige kunder.

Mellem slagteren og bageren

Men HoloLens indeholder et væld af muligheder. For eksempel kan besøgende på udstillinger tage dem på og udforske samtlige nye bilmodeller i alle mulige – og umulige – konfigurationer.

Volvos selvkørende bil er klar

På det årlige marked i byens gågade kan den lokale forhandler præsentere og demonstrere sine produkter på en stadeplads, der ikke er større end bagerens eller slagterens.

Hele porteføljen på næsen

Til at starte skal HoloLens primært bruges til udvikling af nye produkter og teknologier så som den selvkørende bil – Drive Me. Men fremtidens sælgere får et stærkt nyt værktøj, når de for eksempel kan besøge en kunde og demonstrere hele porteføljen kun bevæbnet med et sæt briller eller to.
For HoloLens kan også bruges af flere brugere simultant, så de kan se den samme bil eller det samme stykke vej, som du kan se i videoen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *