• Sig velkommen til Jeep Grand Cherokee Trailhawk. Den får flere offroad-detaljer, som de røde trækkroge.

  • Interiøret får blandt andet nyt indtræk med røde sting.

  • Den almindelige Grand Cherokee har en frihøjde på op til 287 mm.

Vild, vildere, Jeep

Den hårdhudede Jeep Grand Cherokee Trailhawk er blevet afsløret

På Jeeps pressekontor, må der være en praktikant med røde ører. Billederne af en ny udgave af Jeep Grand Cherokee er nemlig dukket frem på nettet en uge før den officielle præsentation. Modellen hedder Trailhawk, og den bliver endnu hårdere i terrænet, end den almindelige Grand Cherokee.

Djævle-Jeep kommer til Danmark

Det er ikke fordi den almindelige Grand Cherokee er noget anker i skoven. Med fem forskellige køreprogrammer, der justerer motor, gearkasse og undervogn til alt fra mudder til klipper, kan modellen kommer frem de fleste steder. Specielt fordi luftundervognen kan hæves, så der er op til 287 mm frihøjde – næsten ligeså godt som den mægtige Range Rover.

Trailhawk

Den, nu afslørede model, hedder Trailhawk. Det er en betegnelse, Jeep bruger på deres mest hårdhudede offroad-modeller, som vi kender det på blandt andet den lille Renegade Trailhawk, der på trods af det nuttede ydre faktisk er habil i terrænet.

Jeep Renegade – en lille fed med X-faktor

Jeep har af gode grunde ikke oplyst noget om de tekniske specifikkationer endnu, eller praktikanten har i hvert fald ikke kommet til at sende den med billederne, men ud fra billederne lader det til, at Trailhawk-udgaven får en forhøjet undervogn og kraftigere dæk. Modellen får også de særlige røde træk-kroge foran og bagpå, som vi kender fra de mindre Trailhawk-modeller. På motorhjelmen er der grafikker, der er med til at distancere modellen fra de mere civile udgaver af Grand Cherokee.

Om Jeep har flere overraskelser i posen, vil tiden vise, men der er nok ingen tvivl om, at Grand Cherokee Trailhawk nok skal blive kompetent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *