• Ud på tur i bedste T1-stil

  • Toilettaske

Varevogns-lir til strandturen

Nyt merchandise til de T1-fans, der stadig tror på sommeren

Volkswagen kan det der med merchandise. Ikke mindst når det gælder artefakter til den legendariske T1’er. Mærkets katalog for 2017 bugner af sager, og vi har plukket de seneste nyheder ud.

Fra vores side kan det ligne et vingeskudt forsøg på at puste lidt liv i den danske sommer, eller måske en hjælp til at skabe mere omsætning i VW-koncernen. Men vi kunne ikke dy os – for se bare, hvad de har kreeret.

Alt til strandturen

Hvis sommeren kommer i august, kan T1-fans flashe deres fetisch på stranden med en ny kollektion bestående af strandstol, parasol, pude, picnic-tæppe, toilettaske, bæretaske og ….. nå ja, en paraply.

Strandstolen er udført i FSC-certificeret træ og har tre indstillinger. Den røde strandparasol, der er to meter i diameter, er udført i polyester og har en pulverlakeret, galvaniseret stang.

Fint tæppe, alsidig taske

Puden er i 100 procent bomuld og kan vaskes ved 30 grader. Tæppet måler 1,6 x 2 meter. Det er et fleece-tæppe i 100 procent polyester med vandafvisende underside.

Toilettasken i T1-design er i diskrete blå og grå nuancer, og bæretasken i bomuld kan også bruges som skuldertaske og rygsæk.

Regn eller kaffe

Paraplyen med T6-grafik er udført i nylon med stang og stivere i kulfiber. Og når man har fået sig indrettet i marehalmen, kan man tappe frisklavet kaffe fra en espressomaskine, som også er ny i kataloget. Den synes dog ikke at være inspireret af hverken T1 eller andre VW-modeller. Men den passer i bilens 12-volts udtag.

God tur – hvis vejret holder…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *