Bager Bolles budbil

Renault Twizy Cargo kan køre lige så stærkt som en rigtig bil i byen og fylder ikke mere end en ladcykel i bredden

Den elektriske Renault Twizy familie er blevet udvidet med en varebil. En rigtig bysmutter med 1 sæde og plads til 180 liter gods, der dog ikke må veje mere end 75 kilo. Lastrummet er tilvejebragt ved at fjerne bagsædet. Bagdøren åbner 90 grader og varerummet er nemt at stuve med brødbakker, pizza bakker eller andet, der kan stables. Forsædet kan stadig justeres i længeretningen og der er firepunkt sikkerhedssele og airbag.
Der er to udgaver, den ene 45 Life har en topfart på 45 km/t, nok for langsomt for en pizza pilot. Den anden, der hedder Cargo Life med 17 hk, har en topfart på 80 km/t.

Ærlige Renault

Rækkeviden på et fuldt opladet batteri er officielle 100 km, men Renault er ærlige nok til at oplyse en realistisk rækkevidde på 80 km i eco-mode og 50 km ved maksimal anvendelse og fuld speeder.
Dimensionerne er diminutive med en længde på 233,8 cm, bredde på 123,7 cm til en højde på 145,4 cm. Bagagerummet er 55 cm dybt, 50 cm bredt og 95 cm højt. Twizy Cargo er en splint, der kun vejer 375 kg.
Batteriet skal man leje af Renault til en i øjeblikket ikke nærmere angivet pris. Priserne på Renault Twizy Cargo er endnu ikke endelig fastlagt, men de ligger ikke væsentligt fra personvognsudgaven, der starter ved 58.400 kroner. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *