• Chelsea Truck Company har lavet deres hyldest til den afdøde Defender

  • Kabinen er udstyret med masser af læder og aluminium

  • Alle sæder er skiftet ud med skålsæder, som klemmer dig fast

Tuner hylder afdøde Defender

Tuningsfirmaet Chelsea Truck Company viser deres bud på en hyldest til Defender – med lavprofildæk og sportssæder

Hvis du har sovet under en sten, er du undskyldt, men for os andre, er det svært at have undgået at opdage, at Land Rover Defender stoppede produktionen fredag i sidste uge efter 68 år. Det har skabt en del medieopmærksomhed, og den vil tuningsfirmaet Chelsea Truck Company gerne lukrere på. Derfor har de introduceret ‘End Edition’.

Verdens dyreste Defender solgt for 4 mio. kr

Modellen er baseret på en 110 Station Wagon 2,2 TDCI XS, men har af tuningsfirmaet fået med den brede pensel, så den nu ligner noget, der passer bedre til en russisk techno-fest end en engelsk rævejagt. Fronten er ny og kaldes X-Lander med ny kofanger og lygter. Motorhjelmen har fået ventilering, men mest iøjnefaldende er de bredere skærmkasser, der er med til at ændre udtrykket markant.

Hiphop-vogn

Som en anden gangster-slæde har End Edition fået udskiftet de gamle 16 tommer terrændæk med lavprofildæk, viklet om 20 tommer fælge. For at gøre bilen komplet uduelig til alt andet end at deltage i en hiphop-video har Chelsea Truck Company også installeret ændrede gasstøddæmpere, som er rettet mod landevejskørsel, og som prikken i pølseenden har man installeret et nyt udstødningssystem, der skulle give dieselmotoren mulighed for at køre mere ubesværet.

Produktionen af Land Rover Defender kan blive forlænget

Indvendigt er man gået amok med læder på instrumentbord, dørsider og selv i loftet. Alle sæder er skiftet ud med skålsæder, der passer bedre til en DTM-racer, og det samme gælder for sportsrattet og aluminiumspedalerne, hvis du nu skulle have lyst til at øve dine hæl/tå gearskift.

Om man kan lide End Edition eller ej, er en smagssag. Men uanset hvad der bliver gjort ved den, skal den nok holde prisen nu, hvor produktionen er stoppet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *