• Antallet af værkstedstimer skal nedbringes - og gerne uden for arbejdstid

  • Transit24 indeholder også mulighed for, at Ford henter og bringer din varebil, når den skal på værksted

Transit24 mod højt blodtryk

Ford har udviklet et nyt koncept til varebiler, som skal gøre det mindre smertefuldt at undvære varebilen, når den skal på værksted. Det hedder Transit24 og omfatter alle Fords varebiler

‘Vi når det nok’, ‘kommer tid kommer råd’, og ‘hver ting til sin tid’ er gammeldags begreber, som hverken hyldes eller dyrkes i moderne virksomheder.

Ofte akkompagneret af et højt blodtryk og den lejlighedsvise blodprop er de i dag afløst af effektivitet, TCO og oppetid.

Ikke i arbejdstiden

Særligt det sidste ligger bilfabrikkerne meget på sinde, når de skal bygge og sælge varebiler. For hverken håndværkere eller kurerer har råd til at feje gulv og lave papirarbejde, mens de venter på, at værkstedet skal blive klar med bilen.

I hvert fald ikke i arbejdstiden.

Dommedags-præludium

Derfor maser fabrikker, importører og forhandlere konstant med at opfinde nyt slagtøj til jungletrommen, der skal tiltrække fagfolk.

‘At tage en varebil ud af en virksomhed i bare én dag for at få lavet service eller reparationer kan være lig med store omkostninger lige fra spildt arbejdstid til mistede kunder’, lyder dommedags-præludiet fra Ford.

Smertefrit

Derfor har de udviklet et helt nyt koncept, der skal gøre det så smertefrit som muligt for virksomheder at undvære deres varebil, når den skal til service eller have udført reparationer.

Opkaldt efter mærkets længst levende model er Transit24 et helt nyt tiltag, som tager virksomhedernes tid meget alvorligt.

Fra Courier til Jumbo

Transit24 er en servicepakke, som tilbydes til alle Fords varebiler lige fra lille Transit Courier over pickuppen Ranger til den store Transit, som er købt hos et af Fords Transit Erhvervscentre.

Idéen er grundlæggende, at erhvervskunderne skal spare tid og penge samtidigt med, at kunderne kan forvente en ensartet og strømlinet service fra gang til gang.

Hæver barren

– Virksomheder har for alt i verden brug for, at deres varebiler er ude at køre og ude at tjene penge, og Fords nye Transit24 servicepakke er skabt til at sørge for netop det, siger Massimo Pasanisi, direktør for kundeserviceudvikling i Ford Europa.

– Med den brede produktportefølje inden for Transit-serien og det øgede fokus i vores Ford Transit Erhvervscentre hæver Ford barren for, hvad vi kan tilbyde kunderne og hvad de kan forvente til gengæld.

Helt spændt op

Servicepakken inkluderer blandt andet serviceeftersyn, mens man venter, høj prioritering og vigtige reparationer udført inden for maksimalt 24 timer, gratis vejhjælp døgnet rundt i hele Europa samt lange og fleksible åbningstider hos Ford Transit Erhvervscentrene.

Og er du helt spændt op, kan du planlægge kontorarbejde i ventetiden, som du kan udføre i de nye dedikerede områder hos forhandleren.

Skræddersyet

Men endnu mere relevant for at holde blodtrykket nede giver Transit24 også mulighed for hente-/bringeservice, så man slipper for at bruge arbejdstid på at køre varebiler til værkstedet.

Transit24 introduceres hos Ford Transit Erhvervscentre, hvor de kan skræddersy den perfekte løsning til den enkelte virksomhed.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *