• Et nyt og mere elegant look skader ikke, men det er under hjelmen, de store nyheder gemmer sig

  • Nye baglygter og sideskørter bidrager til det mere dynamiske udtryk

Toyota RAV4 klar med priser

Med den nye Toyota RAV4 udvider den japanske producent endnu en gang grænserne ved at lave en Hybrid med firehjulstræk

Også Toyota RAV4 får glæde af det tysk-japanske motorsamarbejde med BMW, som lægger den solide og effektive toliters diesel i den japanske SUV, der får premiere efter nytår til priser fra 217.990 kroner plus moms med T2 udstyr. Og det endda i en indgangsversion med dieselmotoren. Billigste benzinudgave er 7.000 kroner dyrere – dog i den højere T2+ udstyrsversion.

Toyota introducerede den første generation af RAV4 for over 20 år siden. Det blev startskuddet til SUV-klassen. I det nye år kommer en ny udgave af RAV4, og Toyota løfter allerede nu sløret for priserne på benzin- og dieseludgaverne.

Toyotas konstante stræben

Den introduceres i to tempi. Fra starten af det nye år står Toyota-forhandlerne over hele landet klar til at vise benzin- og dieseludgaverne af den nye RAV4 frem, mens RAV4 Hybrid får officiel premiere til april.

Introduktionen af RAV4 Hybrid sætter en tyk streg under Toyotas konstante stræben efter at tilbyde endnu bedre biler med den mest miljørigtige teknologi til gavn for klimaet og miljøet – og ikke mindst for økonomien i form af en lavere brændstofregning og ejerafgift.

Ingen diesel 4X4

Den nye RAV4 har fået et nyt og mere markant frontdesign med LED-kørelys. Samtidig bidrager nye paneler nederst på siden af bilen til at give den store offroader et noget lettere visuelt udtryk. Der er også blevet plads til nye baglygter på smækken og bagenden, som også har fået en helt nydesignet kofanger.

PSA og Toyota afslører de nye trillinger

Firehjulstræk fås til den helt nye hybridudgave, der må trække op til 1.650 kg på krogen. Men den forhjulstrukne udgave af RAV4 er steget i popularitet og kører med den nye dieselmotor fra BMW i gennemsnit op til 21,3 km/l ved blandet kørsel. Der kommer ingen 4X4-udgaver af dieselmodellerne. Det er forbeholdt Hybrid- og benzinmodeller.

360 graders overvågning

Noget af den nye avancerede teknologi i den nye RAV4 er blandt andet et 360 graders panoramaoverblik af bilen og dens omgivelser. Sensorer og kameraer rundt om bilen taler sammen og gør det muligt at opdage ting omkring bilen, der før ville have gemt sig i en blind vinkel.

VW vil spare 14 milliarder

Sikkerhedsmæssigt er den nye RAV4 også kraftigt opgraderet med Toyotas nye sikkerhedspakke Toyota Safety Sense, der har både automatisk nødbremse – også for fodgængere – vognbaneassistent, automatisk op- og nedblænding af fjernlyset, vejskilteassistent samt adaptiv fartpilot, der hjælper føreren med at holde en sikker minimumsafstand til den forankørende bil.

Hybrid til næste år

Den nye RAV4 fås med enten 2.0-liters benzinmotor med 152 hk, 2.0-liters dieselmotor med 143 hk eller som Hybrid med 197 hk med enten 2- eller firehjulstræk.
Prisen for Hybrid-udgaven får vi først en gang i det nye år.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *