• Ford holder førstepladsen i den samlede stilling med Ford Transit Custom som lokomotiv suppleret af to-tonneren Transit

Tilbagegang i varebilsalget

Varebilsalget endte på 2.521 styk i februar. Det er 5,5 procent under januar og 13 procent under februar sidste år, som dog havde en dag mere.
– De seneste år har vi set at januar og februar har været på den lave side set i forholdet til det gennemsnitlige salg i året, og da efterspørgslen ligger på et meget højt niveau, lægger vi ikke for meget i det mindre fald, som vi har set de første to måneder af 2017, forklarer direktør for De Danske Bilimportører Gunni Mikkelsen.
Organisationen forventer, at de mellemstore varebiler mellem 2.800 og 3.490 kg på den mellemlange bane vil gå frem i salgstal, mens de tungeste biler til kørekort kategori B befinder sig i et stabilt marked, og varebiler i klassen under 2.800 kg totalvægt kan se frem til en lille tilbagegang.
De mindre varebiler på op til 2.500 kg totalvægt og 50 procent afgift udgjorde med 875 solgte lige over en tredjedel af de solgte varebiler i januar, men klassens andel er svagt faldende.
De øvrige varebiler fordeler sig med 1.237 (49 procent) i segmentet 2.501 – 3.499 kg totalvægt, en klasse der det seneste år har været svagt stigende, mens der blev solgt 409 i 3,5-tonklassen.
Kilde: De Danske Bilimportører

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *