• Ford Transit banker fortsat al modstand af banen på varebilsmarkedet

Tilbage på sporet

Januar og februar var en skidt omgang for varebilssalget med en tilbagegang på næsten 20 procent i forhold til sidste år. Men marts måned har alene rettet op på nedturen, så første kvartal alligevel endte med at spille remis med første kvartal 2016. Med et salg på 3.668 varebiler er marts 17 procent bedre end marts sidste år og hele 45 procent bedre end over februar. Første kvartal ligger med 8.854 varebiler på samme niveau som sidste år.
– Der er en klar stigende tendens i efterspørgslen fra erhvervslivet, som har været der gennem de seneste år, og der er stor interesse for at anskaffe ny varebil. Det er udtryk for et fortsat højt aktivitetsniveau samt et behov for løbende at udskifte bilparken til det mest moderne og effektive, siger direktør i De Danske Bilimportører, Gunni Mikkelsen.

Ford har med et salg på 997 styk i kvartalet en markedsandel på 19 procent, mens VW med 813 solgte varebiler tegner sig for lige under 16 procent af salget og Mercedes og Renault i næsten dødt løb på fjerdepladsen med lige under 600 solgte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *