• Ejere, brugere og sælgere fik en ordentlig snak om varebiler

  • Indretningen overlever mange varebiler, så det er altid vigtigt at holde sig opdateret på det nyeste

  • Valg af sommer- og vinterdæk er ikke ligegyldigt. Det giver vidt forskellige bremselængder og kan betyde forskellen på liv og død

  • Kørsel i glat kurve er en svær balancekunst og giver føreren en unik oplevelse af bilens sikkerhedssystemer som for eksempel ESP

Til varebildag med LeasePlan

Alle ingredienserne til en lærerig dag var tilstede, da LeasePlan Danmark inviterede kunder, forhandlere, opbyggere med flere til varebildag

Varebiler udvikler sig år for år. De bliver mere økonomiske, får bedre køreegenskaber, der bliver taget bedre hensyn til føreren, ligesom der med de tekniske forbedringer hele tiden opstår nye muligheder for udstyring og indretning. For slet ikke at tale om nye finansieringsmuligheder.

Alt det giver LeasePlan Danmark en god – og årligt tilbagevendende – undskyldning for at tromme kunder, brugere, opbyggere og forhandlere sammen til en dag med varebiler som omdrejningspunkt.

Miljøkørsel

Udgangspunktet var en dag på FDM Sjællandsringen med kørekurser, økonomikørsel og selvfølgelig en masse snak og sparken dæk på de 60 nye varebiler, der var udstillet med og uden opbygninger. Deltagerne sad selv bag rettet i varebilerne for virkelig at mærke, hvordan de forskellige typer og størrelser biler styrer på glat underlag samt bremser og undviger ved forskellige hastigheder. FDM gennemførte nogle spændende workshops, der også bød på undervisning i miljøkørsel.

Ford Edge proppet med udstyr

– Ved sidste års Varebildag efterspurgte deltagerne selv at komme ud og prøve kræfter med bilerne under forskellige forhold. Det har vi forsøgt at efterkomme i år ved at give deltagerne muligheden for at prøve bilerne af her på Sjællandsringen, siger Michael Olsen, der er kommerciel direktør i LeasePlan Danmark, og som bød gæsterne velkommen på dagen.

Oplagt mulighed

Og netop muligheden for at selv at se og prøve bilerne på tæt hold blev taget godt imod af deltagerne.

– Som bilansvarlig skal jeg vælge den rette bil til den rette opgave, samtidigt med at den overholder vores virksomheds sikkerheds- og miljømæssige krav. Varebildagen er en oplagt mulighed for at få gennemgået de forskellige bilmærker sammen med forhandlerne. At dagen så bliver afholdt på et køreteknisk anlæg, hvor man virkelig får mulighed for at teste bilernes køreegenskaber er et kæmpe plus, siger Bent Poulsen, der er Fleet Manager i Eltel Networks A/S.

Varebilspecialister

Virksomheder kan i dag opnå mange fordele ved at tilpasse sin varebilflåde, så den præcist opfylder den enkelte virksomheds specifikke behov. Ofte kræver det lidt specialviden, og derfor har LeasePlan Danmark ansat to dedikerede varebilsspecialiser, som deltagerne også kunne møde på Varebildagen.

VW Transporter med gaven i maven

På dagen fremviste LeasePlan Danmark derudover 60 af de nyeste og mest spændende varebiler på markedet lige nu, så kunderne kunne få indblik i indretning og foliering samt opbygning af lad på varebiler.

LeasePlan Danmark er en af landets førende specialister i styring og optimering af bilflåder – også kaldet fleet management. I Danmark administrerer LeasePlan mere end 27.000 biler på vegne af virksomheder og kommuner – hvoraf ca. 12.000 er varebiler. LeasePlan blev grundlagt i Holland i 1963 og er i dag verdens førende aktør inden for fleet management. LeasePlan opererer i 32 lande og har en samlet bilflåde på over 1,5 millioner biler. Læs mere på www.leaseplan.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *