• Xtreme er desværre kun et koncept.

  • Chevrolet Colorado Xtreme er voldsom og klar til thailandske jungle.

Thailandsk ekstremisme

Chevrolet i Thailand frisker Colorado op til eventyr i junglen

Thailand er en af de vigtigste markeder for pickups. Til tider kunne man få det indtryk, at det sydlige Asien udelukkende holdes igang af pickuppen. At Chevrolet vælger Bangkok Motor Show til at præsentere modellen fremtidige designsprog giver også god mening. Men det er ikke helt nok. Derfor har de bygget konceptet Colorado Xtreme. Og modellen ser ret ekstremt ud.

Chevrolets truck til specialstyrker

Først og fremmest er der farven. Den kaldes Furnace Orange, eller ‘smelteovns orange’. Udover den fanges øjet af fronten, som er pumpet op med en ny, solid kofanger med indbygget spil og kraftige LED-lygter.

Til junglen

Designet understøttes af nogle kraftige udbyggede plastikskærme, som giver plads til de massive og grove 18 tommer mudderdæk, som er viklet om særlige fælge med en ydre krave, der kan holde dækket fast på fælgen, selvom næsten al luften lukker ud – et trick man bruger, når man skal køre over sand eller mudder. Undervognen er også hævet og så er der installeret en snorkel, som er praktisk, når man skal krydse junglefloder.

Say what – Chevrolet Colorado med diesel

På bagenden er der integreret trin og en kraftig trækkrog, og i ladet er der plads til reservehjulet. På taget er der installeret en tagbagagebærer, så der plads til ekstra eventyroppakning. Indvendigt er interiøret opdateret med en ny otte tommer skærm med MyLink, og sæderne er betrukket i samme hidsige orange farve. Sidst, men ikke mindst følger der også et helt rednings-kit med, som er til gavn, hvis Colorado Xtreme bliver sat fast.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *