• En patriots drøm – Ram Yellow Rose Edition.

  • Modellen er baseret på den i forvejen patriotiske udgave Lonestar.

Texas’ gule rose

Ram laver den ultimative pickup til amerikanske patrioter

Hvis du er typen, der stadig går og skumler lidt over, at I tabte kampen mod Nordstaterne, så har Ram nu introduceret en specialudgave af pickuppen 1500, som nok vil tiltale de fleste amerikanske patrioter.

Chrysler har Ram’t plet med pick-up

Modellen hedder helt præcist 1500 Yellow Rose of Texas Edition, og den er opkaldt efter en kendt amerikansk folk sang fra 1955, indsunget først af Mitch Miller og senere af Elvis Presley med navnet Yellow Rose of Texas.

Modellen er baseret på Lone Star-udgaven, som i forvejen er ret redneck-agtig, og det betyder, at der både er forkromede kofangere og 20 tommer fælge og LED-lys til ladet. Indvemdigt er der store sæder til MacDonalds-røven, men førersædet kan justeres 10-vejs. Aircondition, stort anlæg med Uconnect og 8,4 tommer trykfølsom skærm er også standard.

Amerikansk power

Er der en ting, amerikanerne elsker mere end store bøffer og højtråbende mænd, der går ind for håndvåben, så er det benzin-V8’er. Derfor kan Ram 1500 selvfølgelig også fås med en 5,7-liters Hemi-V8’er med 395 hk og 533 Nm. Til de mindrebemidlede findes der også en 3,6-liters V6’er med 305 hk og 349 Nm. Men der skal også være plads til lidt fremskridt, så modellen kommer også med en 3-liters Ecodiesel V6’er med 240 hk og 546 Nm, som har en markant bedre brændstofforbrug end de to andre motorer.

Alt er større i USA – 14 tons på krogen i ny Ram

Ram 1500 Yellow Rose of Texas Edition fås kun som crew cab-udgave med fire døre, og du kan få den i alle farver, bare det er Stinger Yellow gul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *