• Både håndværkere, servicebranchen, kurerer og SMV'er har taget Transit Custom til sig

  • I denne uge tester vores læser, Jakob Munk fra Munk VVS den store Transit 4x4. Du kan se hele hans test i næste uge

  • Ford går lidt væk fra det sporty Fiesta-look i instrumentbordet

  • Ford Transit Custom har siddet stærkt i sadlen som bedste one ton van siden introduktionen i 2012

  • Kabinen er stærkt forandret, men pladsen er den samme

Test og nyheder om Ford

Altomvarebiler.dk har i næste uge premiere på læser-test, og så er det lige oppe over, at den faceliftede Transit Custom kommer

I den kommende tid har vi lidt af et Ford tema her på altomvarebiler.dk. For det første præsenterer vi vores første eksterne test med vinderen af vores konkurrence om at teste den nye Transit 4×4.

Det blev Jakob Munk fra Borrebjerggård VVS i Gilleleje, som i denne uge maser rundt i det sjællandske landskab og sætter bilen på prøve. Du kan læse hans test her i næste uge.

Stadig stor

Og ugen efter foregår den internationale præsentation af den opdaterede Ford Transit Custom. Det foregår i Frankfurt, og altomvarebiler.dk er selvfølgelig med. Det kan du læse udførlig tom her på siden, når vi har prøvekørt den og fået en snak med Fords folk om visioner og tanker om fremtiden.

Vi har aldrig været tilbageholdende med roser til Ford Transit Custom, som lige siden første færd i 2012 har været førende på en række områder i segmentet.

Egen piedestal

Særligt har vi monteret den på egen piedestal, når det kommer til førerkomfort og indretning. Her er den fortsat outstanding, som man siger, omend konkurrenterne med deres no nonsens klassiske tilgang til varebiler på hver deres facon i dag bider Ford i hælene.

Så det nytter ikke noget at hvile på succesen, og derfor er Ford nu klar med et facelift af Custom, som vil fremstå med et opdateret design, en helt ny kabine og ny teknologi.

Klienter på tæerne

Den er Danmarks absolut mest solgte med en markedsandel i klassen for store varebiler på hele 10,6 procent for årets første 8 måneder. Og det i sig selv er lidt af en præstation, når vi nu ved, der er en opdateret model på vej.

Vi plejer at se lidt tilbageholdenhed i salget, når kunderne ved, der er nyt på vej, men noget tyder på, at Ford med deres satsning på varebilssælgere og generel fokus på varebiler formår at holde klienterne på tæerne.

Kunderne bestemmer

Transit Custom har fået et synligt facelift, en helt ny og mere komfortabel kabine med mulighed for Fords avancerede SYNC 3 infotainmentsystem og nye sikkerhedssystemer.

Ford har lyttet til sine kunder, og derfor er faceliftet af Transit Custom i høj grad baseret på tilbagemeldinger fra kunder.

Som personbilerne

Det nye frontdesign er klart mere dynamisk, og Transit Custom har nu samme design-DNA som Fords seneste personbiler. Den høje grill med tre bjælker signalerer soliditet, og de slanke forlygter kan fås med både LED-kørelys og xenon-lys.

I toppen af modelprogrammet står Sport-udgaven med sportsligt stylingkit. Stylingelementerne er også fornyet på Sport, og de to striber på motorhjelmen fås nu også i flertonede udgaver, blandt andet sort med orange eller sølv.

Hybrid, sikkerhed og komfort

Den nye Transit Custom kommer til Danmark i løbet af foråret 2018. I løbet af 2019 forventer Ford at introducere en plugin-hybridudgave (PHEV) af Transit Custom. PHEV Transit Custom gør det muligt at køre emissionsfrit på ren eldrift i byen, mens en kombination af el- og forbrændingsmotoren tager over, når batteriet er tomt.

Det er noget af det, vi skal have Ford til at fortælle meget mere om, samtidigt med at vi skal have en solid prøvetur i den opdaterede Transit Custom med alle de nye sikkerheds- og komfortsystemer, den kommer med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *