• Carlex Design har både sænket bilen og moneteret 19 tommer fælge.

  • Hækspoiler og diffuser kan gøre selv en DTM-racer misundelig.

  • Uff - et par polske håndværkere har forvandlet Ford Transit Connect til en vildbasse.

Struttende Transit Connect

Polsk tuningsfirma forvandler Ford Transit Connect til havnens hurtigste

Firmaet Carlex Design fra Polen har kastet al deres kærlighed på Fords næstmindste kassevogn, Transit Connect. Udvendigt har den fået hele turen, så ingen er i tvivl om, at denne Connect er den hurtigste kassevogn på havnen.

Ford Transit Connect – Custom?

Mest iøjnefaldende er den nye front med en dyb frontspoiler, som betyder, at man nok skal afholde sig fra mudrede byggepladser. Til gengæld er der store luftindtag, integrerede LED-lygter og en ændret grill. Hvis man fortsætter langs siden, er det tydeligt, at hjulkasserne er udvidet, så der er bedre plads til de store 19 tommer fælger, pakket ind i sportsdæk fra Michelin.

Hurtig levering

Denne Connect ligner nok noget, der kan leverer pakkerne hurtigt, men Carlex Design oplyser ikke, om de har lavet nogle ændringer ved motoren, men til gengæld er modellen sænket, så den kan tage svingene med mindre krænging.

Ford Transit Connect tog prisen som årets varebil

Det udvendige design afrundes af en massiv diffuser under bagkofangeren, som kunne gøre selv en DTM-racer misundelig. På taget har polakkerne placeret en kæmpe spoiler, og så er intet ‘hurtigst på havnen’-look komplet uden dobbelte udstødningsrør.

Carlex Design er faktisk hovedsageligt kendt for deres vilde specialløsninger til superbilskabiner, hvor de går amok i kulfiber og læder. Denne vilde Transit Connect har man dog ikke meldt noget ud, om hvorvidt kabinen også er opgraderet. Men det er heller ikke så vigtigt, når man har så struttende et ydre, som den Transit Connect.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *