• De forskellige moduler kan tilføjes og fjernes efter behov

  • Smarte, kreative løsninger findes i detaljen

  • Den kan endda forvandles til en arbejdsplatform

  • Bunden er skridsikker

Sortimo med lydsvag tagløsning

TopSystem fra Sortimo kan bygges om i takt med, at dit behov ændres, og den lave vægt klarer høj belastning

Sortimo lancerer nu det nye TopSystem. Det er et system til lastsikring på biltaget, der kombinerer lav egenvægt og høj styrke med en støjsvag og fleksibel opbevarings- og transportløsning.

Sortimo TopSystem kan danne afsæt for en effektiv permanent indretning eller skaleres i takt med, at firmaets opgaveportefølje ændrer sig. Man kan altså løbende integrere for eksempel stigelifte, rørbakker, ekstra tagbøjler, profiler, skinner eller lygter i den individuelle opbygning med TopSystem.

Tilpas opbygningen

– TopSystem er udviklet til, at du som professionel hurtigt og let tilpasser indretningen af bilens tagflade specifikt til firmaets aktuelle behov for mobil opbevaring og sikker, lydsvag transport, siger administrerende direktør i Sortimo Michael Pettersson.

– Systemet er nemt at montere, og sammen med den fleksible konstruktion åbner det for, at du løbende kan skalere opbygningen, for eksempel hvis firmaet får nye opgaver, og transportbehovet ændrer sig. Det bidrager til at optimere driftsøkonomien, at bilens indretning tilpasses kørselsbehovet, ligesom kombinationen af lav egenvægt og høj styrke bidrager til at holde brændstofforbruget nede, tilføjer han.

Alt er crashtestet

Samtidigt bidrager TopSystem til sikker transport af materialer og udstyr på taget hele vejen mellem firmaet og kunden. Systemet er nemlig ligesom alle Sortimos øvrige løsninger blevet crashtestet og kan opbygges med integrerede surringsskinner.

Dermed kan man benytte Sortimo ProSafe fastsurringssystem til fastgøring og på den måde udnytte fordelene ved at have ét samlet system til lastsikring både på tagbøjlerne, i vognbunden, på væggene og i indretningen.

Lang levetid

TopSystem er fremstillet af en kombination af anodiseret aluminium og rustfrit stål på Sortimos fabrik i Zusmarshausen i Tyskland. Det giver en høj belastnings- og bæreevne, så hver tværbøjle trods lav egenvægt kan klare op til 50 kg belastning.

– Konstruktionen giver mulighed for maksimal belastning på minimal vægt og egner sig på den måde til mindre servicebiler såvel som de største varebiler. I et omskifteligt klima som det danske betyder det også meget, at systemet er korrosionsbestandigt og har en levetid, der i mange tilfælde vil overstige bilens. Det betyder, at du for eksempel vil kunne flytte systemet fra en gammel til en ny bil uden større besvær, så du fra starten er sikret tilpassede opbevaringsmuligheder, siger Michael Pettersson.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *