• Vision C-konceptet blev sidste år præsenteret af topchefen Winfried Vahland, designchjefen Jozef Kabaň, og Frank Welsch, medlem af udviklingsafdelingens ledelse.

  • Oplæg til kabineindretningen i Skodas kommende mellemklassemodeller, der også vil smitte af på den nye Fabia.

  • Skoda Vision C med stort bagagerum og gennemført finish.

  • Den nye Fabia skal baseres på inspiration fra såvel Vision C-konceptet som teknisk know-how fra motorsportsafdelingens rallysucceser.

Skoda har streget op til ny Fabia

Ny Skoda Fabia trækker på inspiration fra både Vision C-konceptet og motorsportsafdelingen

Først viste Skoda konceptmodellen Vision C, som med dén betegnelse antød, at der var tale om et oplæg til en ny mellemklassemodel a la Octavia, og nu har den tjekkiske bilproducent så frigivet en skitse til en kommende fornyelse af hatchbackmodellen Fabia med stilelementer hentet fra Vision C-konceptet.
Uanset hvor tæt den færdige model kommer til at ligge på den frigivne skitse, bliver der utvivlsomt tale om en model med en mere stilren, frisk og dynamisk profil, som ifølge Skoda også kommer til at trække på inspiration fra fabrikkens motorsportsafdeling, som i både nationale og internationale rallyer har haft stor succes med netop Fabia.

Bredere og lavere

Noget tyder på, at Skoda har i sinde at tækkes de yngre bilkøbere i endnu højere grad end før.
Den nye Fabia hatchback bliver angiveligt 90 mm bredere end den nuværende, mens frihøjden reduceres med 3 mm sammenlignet med den nuværende model.
For så vidt angår kabineindretningen vil køberne af den nye model få endnu større muligheder for individualisering og udstyring end tilfældet er i dag.
Med dette har Skoda lagt op til lancering af en let mellemklassemodel, som bliver endnu mere harmonisk og omgængelig end den nuværende Fabia.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *