• Land Rover Discovery i den nye specialversion Graphite

  • Land Rover Discovery i den nye specialversion Landmark

  • Indvendigt svømmer Landmark-udgaven over i læder.

Sidste udkald

Specialudgaver skal holde den aldrende Land Rover Discovery frisk et par år endnu

Land Rover Discovery er en af de mest kompetente firehjulstrækkere, du kan købe direkte fra et salgslokale. Den er også vanvittigt komfortabel, stor, tørstig og tung. Og så kan den ikke løbe fra, at konstruktionen i bund og grund er 11 år gammel. Land Rover strækker den dog lige det sidste med to nye specialmodeller, før vi ser en afløser i 2017.

Land Rover gør traileren usynlig

De to nye udgaver har fået navnet Landmark og Graphite, og de består i virkeligheden af en række ubetydelige visuelle ændringer, som skal en form for nyhedseffekt før sidste udkald.

Landmark er baseret på Discovery HSE-udgaven, som i forvejen er proppet med udstyr og luksus. Udvendigt kendes udgaven på en tagræling i fuld længde i blank finish, mens sorte detaljer går igen i luftindtag, kølergrill og sidespejle, der supplerer den sølvgrå kølerhjelm, og det sølvgrå emblem på bagklappen sammen med Landmark-emblemet på siden og bagpå. Designet fuldendes af 20 tommer alufælge med fem dobbelteger.

Indvendigt har interiøret fået den udvidede læderpakke på dørrammer og instrumentpanel med tilføjelsen af sæder i Windsor-læder.

Den ‘billige’

Landmark koster 733.900 kr. for en van, mens den ‘billigere’ Graphite koster 655.900 kr. Her er ændringerne også mere begrænset, da Discovery Graphite bygger på Discovery Black Packs, men har en Graphite-finish som findes på luftindtag og kølergrill, der desuden har en Gloss Black-ramme i lysere grå, som passer ind i de eksisterende grå dørhåndtag og det grå Discovery-emblem på motorhjelmen og bagklap. 19 tommer aluminiumsfælge med syv dobbelteger følger med.

Produktionen af Land Rover Defender kan blive forlænget

Den nye

De første spionbilleder af en ny Discovery er netop blevet spottet, og formentlig bliver den introduceret allerede i 2017. Sandsynligvis bliver den baseret på Range Rover/Range Rover Sport-platformen, hvilket vil betyde et markant vægttab. Det betyder også, at vi formentlig kommer til at se koncernens nye 4-cylindrede Ingenium-motorer i den kommende model.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *