• Man kunne hurtigt blive muggen, hvis ens nye Jeep så sådan ud efter et par uger hos bilombyggeren - heldigvis var det rustne look en del af planen for denne ombygning.

  • Det er bulgarske Vilner, der har stået for trylleriet, og det er specielt kendt for deres læderkabiner, som er tydeligt her.

  • Alt i kabinen er betrukket med læder.

  • Over bagsæderne hænger et sæt saddeltasker, der understreger 'saloon-stemningen'.

  • Denne Jeep Wrangler ruller på 37 tommer store dæk. Da den er bestilt af en kineser, kommer den nok til at bruge det meste af sin tid i Beijing eller Shanghai.

Rust og læder – bulgarsk tuner forvandler Jeep Wrangler

Vilner i Bulgarien har kastet sig over en Jeep Wrangler – alt er pakket ind i læder, hvis det da ikke er ved at ruste af

Vi skriver en del om Jeep Wrangler for tiden – en helt ny model er på. Men inden da har det bulgarske tuningsfirma Vilner, som specielt er kendt for deres vilde og luksuriøse kabiner, kastet sig over den verdensberømte firehjulstrækker. Og konceptet er mildest talt anderledes.

Den sidste actionhelt

Udefra ser det ud til, at netop denne Jeep har været begravet i Vesterhavet i en længere årrække, for al malingen er skrællet af, og i stedet er det bare metal begyndt at ruste. Det er dog en del af looket, som man kalder ‘rat rod’. Antageligt har Vilners ombygning ikke været billig, så de udsatte karrosseriplader er blevet forseglet med beskyttende lag af særlig lak.

Velkommen i saloonen

Ydersiden er aldeles opsigtsvækkende, men interiøret står ikke tilbage. Alt er pakket ind i naturlæder, helt fra rattet og instrumentbordet til dørsiderne. Vilner er kendt for høj kvalitet i lædermaterialer, og det viser sæderne også, som er betrukket i et særligt kraftigt mørkebrunt læder, der ligner noget, der kommer ud af en saloon for rigtige cowboys.

Jeep Wrangler – bonderøv på bytur

Om ejeren er cowboy, melder historien ikke noget om, men han er kineser, og selvom bilen med stor sandsynlighed skal køre rundt i Beijing eller Shanghai, så er undervognen løftet med Fox-støddæmpere, så der er plads til 37 tommer store og grove BF Goodrich-dæk. Motoren er en standard 3,6-liters benzin-V6’er med 285 hk, som trækker gennem en manuel 6-trins gearkasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *