• Sådan ser Renaults nye SUV med alt sandsynlighed ud. Billedet er ikke bekræftet, men mon ikke det er Renaults afløser til Koleos.

Her er Renaults nye SUV

Ups – et billede af Renaults nye SUV er dukket op for tidligt. Den er bygget på Nissan X-Trail

Bilfabrikkerne kan nogle gange have svært ved at holde styr på deres nye modeller, og en gang i mellem sker det, at en studentermedhjælper kommer til at sende den forkerte mail til den rette mand eller omvendt – bum, og hele verden kender til en ny model. Det er måske det, der er sket hos Renault. De skulle i hvert fald først præsentere deres nye model senere i dag, men nu er det første billede af bilen allerede dukket op.

Renault offroad

Modellen er en SUV, der placerer sig over Kadjar og er samtidig åndelig aftager til Renault første egentlige crossover, Koleos. Den nye model er dog holdt i et stramt nutidigt design, der ligner resten af den nuværende modelserie, men lige dele Espace og Talisman. Specielt fronten bærer resten af familien gener med forlygterne, der ligner et omvendt strygejern. Koleos-afløseren har dog lidt flere SUV-træk som en aluminiumsliste, der beskytter den nederste del af kofangeren samt sorte plastik-skærmkanter.

Nissan-forbindelsen

Vi kender endnu ikke navnet på den nye model, men vi ved, at den er baseret på Nissan store SUV, X-Trail. Det betyder også, at den med alt sandsynlighed kommer med enten en 1,6-liters turbobenzin-motor med 163 hk eller en 1,6-liters diesel med 130 hk. Der kan også både vælges mellem en forhjul- eller firehjulstræk.

Renault Talisman blæser på tendenserne

Til forskel fra X-Trail vil den nye Renault-model formentlig ikke kunne fås med syv sæder, men blot fem. Til gengæld skulle kabinen være løftet over fra Talisman, så vi kan forvente lækkert design og en stor trykfølsom skærm, der dominerer hele instrumentbordet.

Den nye Reanult-SUV præsenteres officielt på Beijing Motorshow på mandag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *