• Medarbejderne har afleveret deress VW Transportere og var samlet hos Ejner Hessel for at få nøglerne til deres nye Renault varebiler

  • De 20 nye Renault Trafic og to Renault Master med lad var samlet for første og sidste gang, før skal returneres efter endt leasingperiode om tre år

Renault Trafic i stedet for VW Transporter

HP ejendomsservice i Hvidovre har skiftet deres Transportere ud med nye Renault Trafic og Master. De fik et tilbud, de ikke kunne sige nej til

Det er ikke hver dag, at HP ejendomsservice i Hvidovre får nye varebiler.

Faktisk forventer indehaver af HP Ejendomsservice Preben Rasmussen ikke at se sine 22 nye Renault varebiler samlet igen, før de skal skiftes ud om tre år.

– Næste gang, alle biler er samlet, er ved samme tid om tre år, hvor de skal afleveres igen, sagde han.

Samtidigt var det også en af de sjældne lejligheder, hvor samtlige 25 medarbejdere var samlet sammen for at få udleveret nøglerne til deres nye Renault Trafic. De stod linet op på en lang række hos Ejner Hessel i Hvidovre. Det blev til et farvel til en række udtjente tyske VW og goddag til franske 22 varevogne fra Renault.

Vi fik et godt tilbud

I alt var der 20 Renault Trafic og to Renault Master med lad. Biler, der de næste tre år udgør rygraden i det firma, som Preben Rasmussen etablerede tilbage i 1998.

I dag er der 25 ansatte og mere end 200 ejendomme i Storkøbenhavn, de ansatte har ansvaret for at passe og pleje.

Det totale skifte fra de meget anerkendte VW Transporter til Renault Trafic er påfaldende, og det oplagte svar kommer fra Preben Rasmussen.

– Vi fik simpelthen et godt tilbud fra Ejner Hessel,  og derfor slog vi til og skiftede mærke. De her biler er omfattet af tre års garanti og service. Og da vi har leaset dem i tre år, så kender vi vores omkostninger, og det betyder meget, siger Preben Rasmussen.

Skeptiske ved Renault

For mange håndværkere er en varebil ensbetydende med en VW Transporter eller en Mercedes-Benz Sprinter, så helt upåagtet gik det ikke for sig, da Preben Rasmussen fortalte folkene, at der nu kom til at stå Reanult Trafic på smækken af fremtidens HP-biler.

– Der har da været enkelte medarbejdere, der har været lidt skeptiske over at skulle køre fransk, men de kan jo nu ved selvsyn konstatere, at de har fået en ny bil med bedre kabineplads end i de gamle.

Renault vokser i Danmark

Renault Danmark LCV manager Jonas Nielsen var da også en meget tilfreds mand, da han forleden var med til overdragelsen af de mange nye biler.

– I Europa har Renault de sidste 16 år været det mest solgte mærke i varebiler. Sådan er det ikke i Danmark, men vi arbejder os hurtigt og konstant frem i statistikken. I 2010 solgte vi således 745 varebiler og havde en markedsandel på 4,5 procent. I 2013 solgte vi 1930 varebiler og opnåede en markedsandel på 8,04 procent.

Her er den nye Opel Vivaro / Renault Ttrafic

Hyundai H1 på vej mod afløsning

– År til dato har vi en markedsandel på 9,7 procent, og vores mål for 2014 er netop 10 procent. Årsagen til væksten er HP ejendomsservice jo et meget godt eksempel på. En virksomhed, der vokser og som skifter fra et andet mærke og så til Renault, siger Jonas Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *