• Renault har opkøbt samarbejdspartneren, PVI, som har været med til at udvikle Renault Master Z.E.

Renault styrker sin elektriske position

Renault har opkøbt samarbejdspartneren PVI, som i forvejen har været med til at udvikle den nye Renault Master Z.E.

Renault har købt den franske virksomhed PVI, som står for Power Vehicle Innovation med henblik på at styrke franskmændenes vækst på varebils-området.

Som specialister i at designe og ombygge varebiler til gas- og elektrisk drift kan virksomheden bidrage med viden og ekspertise i grøn teknologi, mens Renault kva sin store økonomi kan give PVI den økonomiske base, som udvikling af ny teknologi kræver.

Elektriske ambitioner

– Vi er glade for at hilse PVI, som har specialiseret sig i elektriske ombygninger, velkommen i Renault-gruppen, siger Renault varebilers øverste chef, Senior Vice President Ashwani Gupta.

– Denne anskaffelse er et led i Renaults strategi om at kunne tilbyde et komplet produkt-program af elektriske varebiler med tilhørende service-ydelser.

Renault Master Z.E.

– Som Europas førende producent af el-biler er det en unik mulighed for at slå vores kompetencer sammen i arbejdet på at udvikle den næste generation af disse biltyper, siger Gupta.

PVI har tidligere samarbejdet med Renault-gruppen på udviklingen og ombygningen af den kommende Renault Master Z.E, som er et led i netop den strategi. Renault Master Z.E. bliver lanceret i Europa inden udgangen af 2017.

LCV-divisionen

Anskaffelsen af PVI omfatter også liftvirksomheden Escal, som har specialiseret sig i sikkerhedssystemer til lifte. Escal administrerer PVI’s service, vedligeholdelse og mekaniske integrations-aktiviteter, som det hedder.

Både PVI og Escal med en samlet arbejdsstyrke på 93 ansatte bliver tilknyttet Renault-gruppens LCV-division. (Light Commercial Vehicles).

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *