• Murerfirmaet Henriksen & Madsen i Løgstør har købt 11 varebiler hos Auto Fjerritslev

Renault rekord i Nordjylland

En lille Renault-forhandler i Fjerritslev leverer 11 varebiler til et murerfirma. Det er største ordre nogensinde i den nordjyske by og en del af Renaults strategi om at kunne imødekomme krav om lokale leverancer af specialbiler

Det er ikke hver dag, at der ryger 11 nye varebiler over disken hos den autoriserede Renault-forhandler i Fjerritslev. Men forleden kunne en stolt indehaver af Auto Fjerritslev, Søren Jepsen levere otte Renault Trafic og tre Renault Master med lad til det ekspanderende og landsdækkende Murerfirma Henriksen og Madsen fra Løgstør.

– Det er med stor glæde og stolthed, at vi kunne aflevere otte Renault Trafic og tre Renault Master med lad. Vi ved, at det er en stor tillidserklæring, når Murerfirmaet Henriksen og Madsen A/S vælger Renault, som deres foretrukne mærke og os som leverandøren. Murerfirmaet Henriksen og Madsen A/S løser opgaver i hele Danmark, og er derfor dybt afhængige af bilen som arbejdsredskab, siger Søren Jepsen, der med leverancen fik den største enkeltordre i virksomhedens historie.

Mange kunder på Sjælland

Når det blev kombinationen af Renault og Auto Fjerritslev for murerfirmaet i Løgstør skyldes det mindst to ting.

– Når det handler om produktet, så valgte vi Renault Trafic og Renault Master med plads til seks personer på grund af et lavt støjniveau under kørsel samt meget lavt brændstofforbrug. Brændstofforbruget betyder en del, da vi har mange kunder på Sjælland, og vi kører langt. Og når det handler om leverandøren, så er det vigtigt for os, at  vi handler lokalt, forklarer direktør Lars Madsen fra Murerfirmaet Henriksen og Madsen.

Fintmasket net

Hos Renault Danmark er salgschef på varebiler Jonas Nielsen meget tilfreds med den store ordre, som bekræfter importøren i, at deres erhvervsstrategi rent faktisk virker.

– Denne handel understreger, at ekspertisen indenfor handel med varebiler ikke altid ligger hos de store bilhuse, Faktisk har vi mange mindre forhandlere, der har stor ekspertise og kompetence, når det handler om at betjene erhvervslivet. Og det er Auto Fjerritslev jo nok et af de bedste eksempler. De er virkelig dygtige. For det er vigtigt for os, at vores forhandlere uanset størrelse kan imødekomme erhvervslivets ønske om at benytte en lokal leverandør – at vi så at sige har et meget fintmasket forhandlernet, siger Jonas Nielsen.

Potentiale på varebilsmarkedet

Hos Renault Danmark ser man den store lokale handel som et resultat af en stor satsning på varebilerne, hvor det franske mærke er gået markant frem i løbet af de seneste år.

– Vi kunne jo se, at der var et potentiale på varebilsmarkedet allerede for år tilbage. Men kunderne komme ikke bare slentrende ind i forretningerne af sig selv. Det kræver, at man tager dem alvorligt og laver et setup, der giver dem tillid til, at de får den rigtige rådgivning, det rigtige produkt og et serviceniveau, der holder dem kørende til den rigtige pris under hele rådighedsperioden, siger informationschef i Renault Danmark Søren Hyltoft.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *