• Renault satser voldsomt på at blive Danmarks største varebilsmærke. Pro+ Specialist-ordningen er næste skridt på vejen

Første Renault Pro+ Specialist åbnet

Autohuset Vestergaard er Danmarks første Renault Pro+ Specialist. Det indebærer et helt nyt niveau af service til professionelle

Autohuset Vestergaard i Kolding er Danmarks første Renault Pro+ Specialist. Det indebærer et helt nyt niveau af service og fordele for professionelle brugere af varebiler. Og Renault Danmark har yderligere syv afdelinger på tegnebrættet. Dem kan du se i slutningen af artiklen.

Renault har et erklæret mål om, at blive det førende varevognsmærke i Danmark, ligesom som de er det i resten af Europa.

52 procent frem

Renault har de sidste 18 år været det bedst sælgende varevognsmærke i Europa, og fra en ret perifer position har Renault Danmark formået at øge markedsandelen i Danmark hvert år i de seneste otte år.

I øjeblikket ligger Renault på en sikker tredjeplads med en markedsandel på 12,7 procent. Det svarer i øvrigt til en vækst på hele 52 procent siden sidste år. Og målet er klart.

Pålideligt netværk

En væsentlig del af arbejdet mod det endelige mål er at øge service-delen. Det er som bekendt ikke nok bare at line sine polerede modeller op til lave udsalgspriser og fylde dem med udstyr.

For professionelle skal der være solid opbakning med dedikerede sælgere, serviceaftaler og et pålideligt netværk til at samle op, når varebilen skal holdes kørende.

– Ikke alene skal man være god til at rådgive om varebiler og have det rigtige udvalg. Man skal ikke mindst have et værksted, der kan følge med og leve op til kundernes krav om ekstraordinær service. Når en varebil holder stille på værkstedet betyder det nemlig tabte penge på bundlinjen til den erhvervsdrivende, siger direktør i Renault Danmark Henrik Bang.

Skræddersyet organisation

Og netop de krav er Pro+ Specialist certificeringen et bevis på.

– At være Renault Pro+ Specialist betyder i al sin enkelthed, at vi skræddersyr en organisation til erhvervslivet. Det gælder både før, under og efter et køb. Før købet bliver kunden mødt af et dedikeret korps af varebilssælgere, der ved alt om varebiler, opbygninger og finansieringer. De ser et komplet udvalg af modeller i udstillingen, som i øvrigt er specifikt defineret, og er specielt indrettet til erhvervslivet. Har man lyst til at prøvekøre en bil, kan man det med det samme. Og inden 48 timer har man et skriftligt tilbud, uanset hvilket produkt man ønsker sig, fastslår direktøren.

Udvidet åbningstid

Men der er meget mere i konceptet.

– Det, som for alvor betyder noget, er jo, at man kan få sin varebil repareret og serviceret så hurtigt og effektivt som muligt. Derfor er der ved Pro+ Specialist udvidet åbningstid på værkstedet, og der er diagnose inden for den første time. Kan bilen ikke laves med det samme, får man en erstatningsbil i samme klasse. Skal man blot have lavet service, får man det gjort uden forudbestilt tid. Man kommer ganske enkelt foran i køen, fortæller Henrik Bang

Alle typer lånebiler

Og i Autohuset Vestergaard tager de den nye certificering som en udfordring.

– Som Pro+Specialist kommer kunderne til at opleve en meget større parathed lige fra sælgeren til mekanikeren. Vi har værkstedslejebiler i alle kategorier, uanset om du har brug for en lille varevogn til persontransport eller en stor kassebil til en masse varer, og i salgsafdelingen har vi hele modelpaletten udstillet, og vi kan hjælpe med alt fra leasingforslag til forsikringer, siger erhvervskonsulent Ole Rudolph.

Her er alle Pro+ Specialisterne

Autohuset Vestergaard er den første af i alt otte Pro+ Specialister, der bliver etableret i Danmark i løbet af 2016. De andre centre er Dahl Pedersen i Viborg, Ejner Hessel i Avedøre, Tilst og Nørresundby, Bjarne Nielsen i Esbjerg, Brdr. Stubbe i Måløv samt Via Biler i Kastrup. Yderligere tre forhandlere forventes at blive Pro+Specialister senere i år og i begyndelsen af 2017. Det er Bjarne Nielsen i Herning, Pedersen&Nielsen Aalborg samt Autohuset Vestergaard i Odense.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *