• En ny Ranger er på vej, og det har fået kunderne til at hamstre den nuværende

  • Wildtrak-interiøret er populært blandt de europæiske kunder

  • Double Cap'en giver god plads inde og et sporty outdoor-look ude

  • Touch-skærm og et mere glat look har fundet vej til Rangers interiør siden introduktionen i 2011

Ford Ranger banker Toyota Hilux

Ford Ranger er Europas bedst sælgende pickup. Efterspørgslen er steget voldsomt på den femstjernede Ford her i modellens efterår

Ford Ranger er den mest solgte pickup i Europa med 25.500 solgte enheder i de første 11 måneder af 2015. Det svarer til en stigning på 32 procent i forhold til samme periode i 2014, og den slår dermed Toyota Hilux, som ellers har hvilet tungt på trone og laurbær i mange år.

Den nuværende Ford Ranger har opnået en kraftig vækst i Europa siden sin debut i 2011. Rangers markedsandel på Fords 20 traditionelle europæiske markeder er steget fra 11,7 procent i 2012 til en markedsandel på 23,5 procent af det totale pickup-marked i de 10 første måneder af 2015. Dermed slår Ranger samtlige konkurrenter som bedst sælgende pickup i Europa.

Nyt design

Forud for lanceringen af den nye Ranger er efterspørgslen steget voldsomt. Den nye model har et kraftigt forbedret interiør, nyt udvendigt design, en række banebrydende teknologier og forbedret brændstofeffektivitet.

Oven i hatten beholder den nye Ford Ranger Double Cab sine fem stjerner fra Euro NCAP testen – fortsat som den eneste bil i klassen.

Overgår alle forventninger

– Rangers kombination af alsidige køreegenskaber, lækker styling og sikkerhed viser sig fortsat at være en vinderkombination, siger Roelandt de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service, Ford of Europe.

– Antallet af nye Ranger-bestillinger overgår allerede vores forventninger, og der er især stor efterspørgsel på vores stjernemodel Wildtrak, som ud over eksklusivt design både ind- og udvendigt brillerer med sin Pride Orange signaturfarve.

Trailer-ESC

Ranger indeholder en række førerassistanceteknologier, som giver bedre sikkerhed og komfort. Disse teknologier inkluderer Lane Keeping Alert og Lane Keeping Aid, Adaptive fartpilot med Forward Alert, Traffic Sign Recognition parkeringssensor for og bag, bakkamera og elektronisk stabilitetskontrol, der kraftigt nedsætter risikoen for, at bilen kan vælte samt risikoen for trailerudskridning.

Også Fords stemmeaktiverede SYNC2, bakkestart-assistance, Hill Descent Control, Adaptive Load Control og Emergency Brake Assistance kan købes til Ranger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *