• Det engelske firma SVM er gået fuldstændig amok og har lagt en 800 hestes motor fra en Nissan GT-R i en ny Navara NP300.

Psykotisk Navara

Engelsk firma tager prisen for at bygge den mest sindssyge pickup – Nissan Navara med op til 1.500 hk

For nogen er nok bare ikke godt nok. Det engelske firma Severn Valley Motorsport eller bare SVM har ombygget en fuldstændig vanvittig Nissan Navara, så den har drivlinje og motor fra supersportsvognen Nissan GT-R.

Nissan Navara er ny bjergkonge

Netop Nissan GT-R har fået det ganske dækkende tilnavn ‘Godzilla’, fordi den japanske superbil er et teknologisk mesterværk, der kan smelte dit ansigt med vanvittig acceleration. I seneste udgave har den 3,8-liters biturbo-V6’er 553 hk, og kan runde 100 km/t på bare 3,5 sekunder. Det er alt andet end sløvt, men af en eller anden underlig ide, har folkene fra SVM valgt at smide motoren i den nye udgave af pickuppen Nissan Navara NP300.

Ingen grænse

Det er måske klassen mest velkørende bil, men det er ikke ensbetydende med, at den bare kan håndtere de mange kræfter. Ikke desto mindre er SVM ikke stoppet med GT-R-motorens standardeffekt. I stedet yder den nu omkring 800 hk. Og som om det ikke var nok, så lover det britiske firma, at motoren kan yde helt op mod 1.500 hk – der er nærmest ingen grænse, altså bortset fra pengepungen.

Amarok på proteinkur

For at håndtere de mange kræfter har Navara’en, som normalt har en 2,3-liters diesel med 190 hk, også fået firehjulstrækket og den 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse fra GT-R. Men SVM er klar på at lægge en manuel gearkasse i Navara, eller nøjes med baghjulstræk, hvis det er det, du ønsker. Priserne starter ved 1.634.150 kr. – uden afgift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *