• Larte Design forvandler en Mercedes V-Klasse til en lavtflyvende privatjet.

  • Kabinen er et sandt overflødighedshorn i luksus og har både minibar og biometrisk pengeskab.

Privatjet i din Mercedes

Firmaet Larte Design forvandler en Mercedes V-Klasse til en lavtflyvende privatjet

Skal du have en Mercedes Vito på hvide plader, er den ikke helt billig. V-Klassen starter ved 636.633 kr. og fortsætter til langt over én million kr. Det kan altså blive en ganske luksuriøs bus, men det russiske firma Larte Design forvandler V-Klassen til en lavtflyvende privatjet – det var i hvert fald inspirationen.

Fuld skrald i din Mercedes Vito

Som en luksuslimousine er føreren adskilt fra kabinen – her i form af et kæmpe fladskærmstv. Selve kabinen har kun fire sæder, som er vendt ind mod hinanden med borde, som automatisk foldes op eller ned – perfekt når man skal holde møder på farten. Har man lavet nok forretninger for en dag, kan man også vælge at lægge sædet ned og tage en lur, for der er kraftige, elbetjente gardiner, så man kan være i fred fra nysgerrige øjne.

Hele interiøret er lavet i læder af høj kvalitet samt alcantara og ædeltræ, og til at imponere kollegerne, er indbygget et biometrisk pengeskab, som kun kan låses op af den rigtige person. Som i et fly er der selvfølgelig også minibar, men stewardessen følger desværre ikke med.

Krystaller

Udvendigt kendes Larte Design-bilen på en dyb frontspoiler, en ny bagkofanger, ændret grill og LED-lys. Mest iøjnefaldende er dog Larte-mærket, som erstatter Mecedes-mærket. Modellen hedder nemlig Black Crystal, så derfor har det russiske mærke indlagt to krystaller i Larte-mærket – prøv at se, hvordan kollegerne på byggepladsen reagere, hvis du får det til din VVS-Vito.

Den skal bygges af Nissan – men det bliver en ‘rigtig Mercedes’ alligevel

Larte Design har endnu ikke løftet sløret for prisen, men du skal ikke forvente, at den bliver billig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *