• VW Touareg tilbagekaldes for en potentiel fejl på bremserne. Her ses originalen fra 2002.

  • Porsche Cayenne tilbagekaldes også. Her ses originalen fra 2002.

Porsche og VW tilbagekalder SUV’er

Over 800.000 SUV’er fra Porsche og VW bliver nu frivilligt tilbagekaldt over potentiel fejl i pedalerne

Som en ‘sikkerhedsforanstaltning’ tilbagekalder Porsche og VW nu over 800.000 SUV’er i hele verden. Det gør man fordi, man frygter, der kan være en fejl i pedalerne.

Porsche Cayenne på springtur

Helt konkret drejer det sig om en låsering, som kan komme løs i et leje, som sidder i beslaget til pedalerne. Det kan potentielt forårsage problemer med driften af pedalerne, men som tidligere nævnt tilbagekaldes bilerne som en sikkerhedsforanstaltning. Hos Porsche drejer det sig om 409,477 Cayenne-modeller, mens det drejer sig om 391.000 Touareg-modeller. For begge mærker gælder tilbagekaldelsen modeller, som er produceret mellem 2011 og 2016.

Frivillig tilbagekaldelse

Bilerne bliver frivilligt tilbagekaldt, og hos forhandlerne vil medarbejdere undersøge de berørte modeller og afgøre, om der er en defekt komponent i pedalerne. Undersøgelsen er gratis, og vil tage under en halv time at udføre.

Ny VW Touareg kan mere, bruger mindre

Porsche melder også, at der ikke er rapporteret om nogle uheld som følger af fejlen, men at den blev opdaget under interne inspektioner, og er fornyligt blevet rettet på nye modeller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *