• Den forhøjede ladbund kan belastes med op til 1000 kg, og hver skuffe kan klare 100 kg

  • Skuffesystemet passer også til PSA's store kassevogne

Pickup’er med amerikansk udtræk

Svenske Rindab hiver nyt lastesystem hjem fra USA - og der er forhandlere lige på den anden side af sundet

Smid det dyre værktøj og andre kostbarheder ned i en skuffe og skub det ind under gulvet. Det amerikanske firma Decked har udviklet et system, der passer til stort set alle pickup modeller og til de store trillinge-kassevogne fra PSA.

Nyheden er set hos den svenske grossist Rindab, der sælger sine produkter gennem 8000 forhandlere over det meste af Sverige. Mange af disse ligger lige på den anden side af Øresund.

Systemet er udviklet til modellerne Ford Ranger, Ford F-150, Dodge RAM 1500, Chevrolet Silverado, Renault Alaskan, Isuzu D-Max, Toyota Hilux, Mercedes X-Class, Mitsubishi L200, Nissan NP300 og VW Amarok.

Desuden passer det til Fiat Ducato, Peugeot Boxer og Citroën Jumper. På Decked’s eget site oplyses endnu flere varevognsmodeller.

Fuld lasteflade med forhøjet bund

Ideen med systemet er at kunne skaffe sig let adgang til værktøj og materialer og samtidig få glæde af den fulde lasteflade i pickuppen eller varerummet. Systemet består af to låsbare og vejrbestandige, men dog ikke støvtætte, skuffer.

Hver skuffe kan belastes med 100 kg. I følge Decked kører skufferne let i skinnerne, og på ladet af en pickup befinder de sig tilmed i den perfekte arbejdshøjde.

Bunden kan laste op til 1000 kg

Funktionen ‘Detent stop’ forhindrer skufferne i at glide ud, når bilen forcerer stigninger i terrænet. Som tilbehør fås rumdelere og en særlig opbevaringsboks kaldet D-box.

Den anden del af systemet består af den forhøjede bund. Til pickup’erne udgør skufferne hele ladlængden, og til kassevognene vil skuffernes længde svare til cirka det halve af bilens akselafstand. Bunden kan belastes med op til 1 ton.

Let at montere og afmontere

Hele lastesystemet vejer mellem 100 og 115 kg til såvel pickup- som kassevogsmodellerne. Priserne afhænger af den bil, systemet skal passe til og varierer mellem 17.595 og 18.996 svenske kroner eksklusive moms.

Decked hævder, at systemet er let at installere og afmontere. Det vil for eksempel kun kræve boring ‘ganske få steder’, og når bilens skal sælges, vil det tage omkring et kvarters tid at afmontere systemet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *