• Peugoet har bygget den perfekte bil til forretningsfolk.

  • Samsung har udviklet en 32 tommer trykfølsom skærm, som kan bruges som bord.

  • Konceptet hedder i-LAB VIP 3.0, og den er proppet med udstyr.

Peugeot til de travle

Peugeots nye luksusbus hedder i-LAB VIP 3.0 og har 32 tommer fladskærm, som kan bruges som bord.

Peugeot er stolte af deres nye varebil/MPV Traveller. Det har de god grund til, da den er udviklet sammen med Toyota og Citroën og skal tilbyde en forbedret kørekomfort og følelse af kvalitet i forhold til den gamle model Expert.

Poppet Citroën

Men for rigtig at gøre opmærksom på den nye model, havde de lidt øjeguf med til gæsterne ved dette års Genéve-biludstilling. Konceptet hedder i-LAB VIP 3.0, og det er rettet mod travle forretningsmænd og kvinder. Indvendigt er midtpunktet nemlig en 32 tommer stor trykfølsom skræm, som kan bruges som tavle eller bord, fordi den er monteret på en arm, der kan flyttes rundt. Skærmen er udviklet af Samsung, og den kan deles op til fire forskellige individuelle vinduer på skærmen.

Kælent interiør

Det passer perfekt, for kabinen er indrettet, så der kun er fire sæder, som vender ind mod hinanden – perfekt til at diskutere vigtige planer. Selve interiøret er udstyret med lækre materialer som alcantara-læder, træindlæg og selvfølgelig et avanceret multimedia-anlæg, der gør i-LAB VIP 3.0 moderne, men kælen.

Glem VW-skandalen – Peugeot/Citroën vil være dukse

I loftet er der et display, der gør det muligt at styre klimaanlæg og musikanlægget fra Focal. Der er også smart LED-lys, så arbejdet kan fortsætte til sent ud på natten.

Udefra har Peugeot gået nænsomt til værks. Lakeringen er i en lidt speciel mørk kobbermetal, og hjulene er lidt større alufælge. Mest imponerende er dog det store panorama-soltag og så skydedørene, der kan betjenes håndfrit via fagter med foden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *