• Bulgarske Vromos ombygger Toyota Hilux, så den får sekshjulstræk.

  • Interiøret er blevet opgraderet markant med masser af læder.

  • Bemærk loftet som er beklædt med alcantara.

Overdrevet Hilux

Bulgarsk firma bygger Hilux om til et sekshjulet monster med luksusinteriør

Er du også ved at være træt af, at din Toyota Hilux bare ikke skiller sig nok ud foran jagtlauget. Så skulle du måske overveje at sende den til Bulgarien. Her ombygger firmaet Vromos nemlig gladeligt bilen, så den står ud på alle måder.

Toyota Hilux – opfrisket udødelighed

Detaljerne er meget sparsomme, men Vromos er et firma, som sælger ekstrudstyr og opbygger firehjulstrækkere, og nu er de så kastet sig over en 6X6-konversion af Toyota Hilux. Her har man forlænget rammen på en Double Cab-version og installeret endnu en stiv aksel og bladfjedre. Det er relativt simpelt, men garanteret hamrende effektivt i terrænet, og så øger det lasteevnen anseeligt.

Men ombygningen stopper ikke der, for denne Hilux er i alle aspekter overdrevet. Undervognen er hævet med nye fjedre og støddæmpere, og så er der monteret store, grove BF Goodrich All Terrain-dæk, som giver bilen det rigtige mudder-ædende udseende.

Sprinter 6×6

Overflod af læder

Men det er ikke kun på ydersiden, man har pillet ved bilen. Indvendigt har firmaet Overdrive forvandlet den ellers lidt kedelige kabine til noget, der passer til en luksusbil. De flade forsæder er drønet ud, og i stedet har man installeret et par fra den dyrere Land Cruiser. De nye sæder og resten af kabinen er så blevet betrukket i en overflod af brunt læder, mens loftet har fået alcantara. Instrumentbord, dørsider og rat har også fået både alcantara og læder, så det ville være en skam at svine det til med en tur på pløremarken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *