• Forsiderne er gennemsigtige, så man nemt får finder det, man skal bruge i varerummet

  • Jan Jakobsen kører mange serviceopgaver, så det er vigtigt, der er styr på varerummet

Overblik i varerummet

Malermester Jan Jakobsen kører mange serviceopgaver, så der skal være styr på tingene i varerummet

Jan Jakobsen har 22 ansatte i sit firma Malerfirmaet Jan Jakobsen ApS i Skovlunde. Firmaet udfører blandt andet en del serviceopgaver i Storkøbenhavn og arbejder i øjeblikket på to store nye boligprojekter i København for et par af Danmarks største entreprenørvirksomheder.

– Det kræver en masse at få succes som håndværker i dag, og du skal i hvert fald ikke gå ned på kvaliteten af det udstyr og de produkter, du anvender. Især ved serviceopgaverne er det vigtigt, at varerummet er effektivt indrettet, så du hurtigt kan rykke ud med de helt rigtige materialer til kunderne, forklarer han.

Mest serviceopgaver

Jan Jakobsens malerfirma har blandt andet indrettet bilerne med det nye Simpleco-system fra Sortimo. Simpleco gør, at man hurtigt selv kan samle og sammensætte reoler, hylder, bokse, skilleplader og andet tilbehør til en fleksibel indretning, der er fuldstændigt tilpasset til firmaets specifikke behov for opbevaring bag i bilen.

– Det vigtigste for os er, at indretningen gør det nemt at bruge varerummet i det daglige og er robust nok til at sikre materialerne forsvarligt under kørslen. Vi bruger næsten udelukkende bilerne til serviceopgaver, og det kræver optimering af hyldepladsen, så vi undgår at bruge tid på at pakke bilerne om før hvert nyt kundebesøg, understreger Jan Jakobsen.

Gennemsigtigt overblik

Simpleco-systemet fremstilles på Sortimos fabrik i Tyskland og fås i to udgaver – Simpleco by Sortimo og Simpleco Mini. Sidepanelerne har et højt indhold af fiberkompositmateriale, der giver ekstremt høj styrke og robusthed, samtidigt med at den lave vægt hjælper til med at holde bilens brændstofforbrug nede. Boksene har gennemsigtig forside, så du nemt finder det, du skal bruge i varerummet.

– Simpleco er en enkel og nytænkende løsning, der rammer et stort behov i malerbranchen. Både Simpleco by Sortimo og Simpleco Mini er udviklet med et væld af tilbehør for malerfirmaer som for eksempel løsninger til individuel ophængning af pensler og spartler og sikring af malerspande under kørslen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *