• Opel Vivaro Sport kan fås med Navi80 IntelliLink, et nyt infotainmentsystem, der blandt andet har real time-opdatering af trafikken.

  • Sport-versionen kan fås med et beskyttende kit til lastrummet, som også har en funky blå farve.

  • Opel Vivaro Sport er blevet mere frisk at se på med 17 tommer fælge og sorte fartstriber.

Opel gør Vivaro mere sporty med fartstriber

Opel lancerer ny Sport-version af kassevognen Vivaro, og de lover, den bliver 'sporty elegant'

Opel har bevist, at de har skruet en fortrinlig kassevogn sammen. Men nu forsøger de selv at gøre den lidt mere attraktiv ved at pifte udseendet op med en særlig Sport-version.

750.000 Opel Vivaro

– Opel Vivaro Sport er højdepunktet til vores specielt aktive kunder. Denne eksklusive variant viser, at erhvervskøretøjer ikke længere blot er praktiske arbejdsheste eller rummelige multitalenter. De tilbyder nu elegance og komfort på personbiler niveau – herunder omfattende standardudstyr og sportsligt design, forklarer Steffen Rasching, Opels direktør for erhvervskøretøjer.

Sport-versionen er ikke egentlig hurtigere, men designet skal nok tage kegler i den lokale Stark. Forlygterne er nu LED, og tågelygter er også inkluderet. 17 tommer alufælge er også en del af pakken, og for at gøre det helt vildt, kan fælgenes bestilles i sort lakering. Det passer fremragende til de sorte fartstriber, som løber ned langs siden af bilen og over fronthjelmen og taget.

Sporty syning

Ligesom den almindelige Vivaro kommer Sport-versionen som combi, van og doublecab i to forskellige længder. Vælger du combi-varianten, leveres Sport med tonede ruder, og uanset variant kan man tilkøbe dellæder-indtræk med hvide kontrastsyninger.

Håndværkertilbud til surfer-bumser – Opel Vivaro Surf Concept

Som et tilvalg kommer Sport også med et særligt kit til lastrummet, der både beskytter det med grå belægning på gulvet og paneler, og giver det et funky skær med blå belysning.

Sport introduceres på den store varebilsmesse IAA Commercial Vehicles i Hannover senere på ugen. Her vil Opel også præsentere Navi80 IntelliLink, et nyt infotainmentsystem, som udover at have Bluetooth musikstreaming og stemmecontrol via Siri til Iphones, også får minut for minut opdatering af trafikken på navigationsanlægget, så den kan foreslå alternative ruter omkring trafikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *