• Minvognpark.dk er et helt nyt site til flådeejere, som er gratis for små virksomheder og billigt for de store, lover salgschef i DBI IT, Peter Andersen

  • Her ser du et udtræk fra sitet, hvor du kan se samtlige detaljer helt ned til farven på dine biler

  • Som det fremgår af prislisten, er priserne ikke skræmmende i forhold til at bruge en eftermiddag på hovedet i arkivskabet

Nyt site holder styr på flåden

Minvognpark.dk er et nyt website, der sætter alle dine bilers data i system. Og så er det gratis for små virksomheder og billigt for de store

Minvognpark.dk er så nem, at alle kan være med. Har du en enkeltmandsvirksomhed eller et IS, er det gratis, og du bruger bare virksomhedens NemID til at logge ind. Straks har du overblik over alle data og bilernes historik. Kilometerstand og servicebog må du dog selv holde styr på. Altomvarebiler.dk mødte DBI IT på Transport-messen i Herning og fik en snak med salgschef Peter Andersen.

DBI-IT har netop lanceret et nyt website for virksomheder, der ejer eller leaser køretøjer. Det hedder Minvognpark.dk, og det skal hjælpe brugerne med at holde styr på leasing-kontrakter, forsikringer og en mængde andre data om virksomhedens biler.

Samtlige nye biler

Den lille virksomhed er en aflægger af DBI, De Danske Bilimportører, som tidligere selv stod for at holde styr på Danmarks bilpark. I dag holder DBI IT styr på data om nyregistreringer, brugtregistreringer, afmeldinger og meget andet om vognparken i Danmark.

– Vi har stadig et tæt samarbejde med DBI, men vi er en helt selvstændig virksomhed, forklarer salgschef i DBI-IT, Peter Andersen, som arbejder på at udvide aktieselskabets produkt-pallette.

Sikrere for kunderne

I forvejen har DBI IT Motorregistret.dk, som branchen bruger til at indregistrere person- og varebiler. Herudover står DBI IT bag bilstatistik.dk, der blandt andet bruges af forsikringsselskaberne til at stykke de rigtige forsikringstilbud sammen til kunderne, som omvendt kan spare penge og besvær på at samle oplysninger om alle sine biler, ligesom det giver en ekstra sikkerhed, at man kan være sikker på at få det hele med i sin dækning.

– Med Minvognpark.dk kan forsikringsselskaberne også anvende informationen fra personligt ejede virksomheder og I/S’er, hvilket er nemmere for begge parter, og det er sikrere for kunderne, som typisk er små og mellemstore virksomheder, forklarer han.
Her kan du se, hvilke oplysninger der ligger på alle biler på Minvognpark.dk.

Overbliksydelse

Adgangen til DBI IT’s løsninger er værdifuld for rigtigt mange virksomheder, som betaler godt for at få indblik i, hvor det kan betale sig at give tilbud på sine serviceydelser.

Har man kun et par varebiler eller fem kørende, er det forholdsvist overskueligt at finde leasingkontrakter og forsikringspapirer frem, hvis man ellers har nogenlunde styr på papirarbejdet. Derfor er det gratis for enkeltmansvirksomheder og IS’er, mens større virksomheder kan spare en del administration med det nye sites overbliks-ydelse.

Komplet overblik

– Det nye site er gratis for personligt ejede selskaber og interessentselskaber. Øvrige betaler et mindre kvartårligt abonnement. Flådeejere kan bruge det til at få overblik over vognparken, såsom hvornår leasingkontrakterne udløber, hvor de er forsikret, ejerskab – for eksempel hvilke leasingselskaber, der ejer bilerne – og den slags, forklarer han og trækker data fra en tilfældig tømrervirksomhed med 12-14 biler op på sin skærm.

– Her kan du se, hvor mange biler, han har, registreringsnumre, stelnumre osv. Du kan også se, hvornår han fik dem, og hvornår de har skiftet forsikringsselskab. Her kan du se, at alle hans biler er forsikret i Alm. Brand, men at en enkelt af dem ejes af et andet leasingselskab end alle de andre. Måske er det med vilje, men det kan også være, at han ikke lige har fået ændret en kontrakt. Det kan han nemt se, når det hele er stillet op i et skema på Minvognpark.dk.

Prislisten

DBI IT har statistik på over tre millioner biler i kartoteket, som kunder får adgang til. De har indsamlet data siden slutningen af 90’erne, men oplysningerne omfatter også biler fra længe før.

Prismodel minvognpark.dk

Gratis for personligt ejede virksomheder og interessentskaber
For virksomheder herudover gælder følgende:

  • 1 køretøj                            10 kr. pr. kvartal
  • 2-5 køretøjer                    25 kr. pr. kvartal
  • 6-10 køretøjer                100 kr. pr. kvartal
  • 11-50 køretøjer          1.000 kr. pr. kvartal
  • 51-100 køretøjer       2.000 kr. pr. kvartal
  • 101-200 køretøjer     3.000 kr. pr. kvartal
  • 201+ køretøjer           4.000 kr. pr. kvartal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *