• Nyscan Biler er fra nu af hovedstadens Iveco Daily knudepunkt

Nyscan Biler skal sælge Iveco Daily

Den tidligere Scania-forhandler Nyscan er blevet til Nyscan Biler og skal sælge Iveco Daily i ny afdeling med stort værksted i Glostrup

Tidligere på året sprang nyheden om, at Nyscan ikke længere skulle sælge tunge lastbiler fra den svenske producent, Scania. De reagerede hurtigt og inden længe var en ny italiensk aftale på plads.

Nu har de åbnet butikken under navnet Nyscan Biler, som skal sælge og servicere Ivecos samlede produktprogram. Det er altså herfra, hovedstadens kunder fremover skal havde serviceret og repareret deres Iveco Daily.

Ligget vandret

Lige siden mandag morgen klokken syv har der været fuld belægning på alle reparationspladser, hvor erfarne Iveco-mekanikere servicerer og reparerer Iveco Daily varebiler efter alle kunstens regler.

– Vores medarbejdere og leverandører har ligget vandret i de seneste uger for at gøre afdelingen klar til at tage imod kundernes biler, fortæller Nyscan Bilers eftermarkedsdirektør Kasper Rasmussen.

Vi er i gang

– Nu er vi kommet i gang, og det tegner rigtigt godt med fuld belægning allerede, konstaterer han.
Nyscan Biler indgår i Nyscan-koncernen, der nok er bedst kendt som autoriseret Scania-forhandler.

Tidligere i år etablerede Nyscan et helt nyt selskab, Nyscan Biler A/S, der efter aftale med den danske Iveco-importør har etableret detailforhandling for det storkøbenhavnske område af hele Iveco’s produktprogram.

Vokseplaner

Fra de lette Iveco Daily varebiler over de mellemtunge EuroCargo distributionsbiler til de tunge EuroTrakker- og Stralis-modeller til entreprenør- og langturskørsel. Vi forventer os meget af vores nye Iveco-aktiviteter i Storkøbenhavn. Der er allerede en meget stor bestand af de populære Iveco Daily varebiler, som skal serviceres, siger Kasper Rasmussen.

Og det er en position, som Nyscan Biler har tænkt sig at udbygge.
– Iveco har markedets stærkeste varebilsprogram fra 2,8 til 7,5 tons totalvægt. Det gælder både de traditionelle kassebiler men også når vi taler om skræddersyede opbygninger til mange forskellige transportopgaver, siger salgsdirektør Michael Rasmussen fra Nyscan Biler.

Åbent hus

– Vores organisation har stor erfaring med – i samarbejde med kunderne – at afdække det præcise transportbehov og derefter skræddersy køretøjerne optimalt til opgaven. Det gælder uanset, om kunden har brug for en kassebil eller et chassis med fast lad eller tippelad, en lille kran, læssebagsmæk, kølekasse, autotransporter osv., fastslår Michael Rasmussen.

Nyscan Biler markerer åbningen af den nye varebilsafdeling i Glostrup med et Åbent Hus-arrangement fredag den 7. oktober med præsentation af de nye lokaler, prøvekørsel af Iveco Daily varebilsprogrammet, udstilling af kundebiler mm.

 

Fakta om den nye Iveco-afdeling i Glostrup:

  • Dedikeret til servicering, reparation og salg af hele Iveco Daily varebilsprogrammet
  • I alt 1.500 etagemeter fordelt på værksted, reservedelslager, kundemodtagelse og salgsafdeling
  • Seks reparationspladser med lifte på alle pladser, fem meters loftshøjde
  • Base for servicevogn til nødservice på landevejen 365 dage om året
  • I alt 15 medarbejdere, heraf 14 fra den tidligere Iveco detailafdeling på Erhvervsvej i Glostrup
  • Åbningstider mandag-torsdag kl. 7.00-18.00, fredag kl. 7.00-16.30

Fakta om Nyscan Biler A/S

Selvstændigt selskab i Nyscan-koncernen, der har været aut. Scania-forhandler siden 1967 og råder over lastbilanlæg i København, Roskilde, Køge, Vordingborg og Sakskøbing. Ud over at etablere den nye varebilsafdeling på Farverland i Glostrup er Nyscan Biler i gang med at omdanne lastbil-anlægget på Avedøre Holme i København til et dedikeret Iveco-anlæg med salg og servicering af hele Ivecos produktprogram. Desuden er Nyscan Biler ved at etablere både salgs- og serviceaktiviteter for hele Iveco produktprogrammet på lastbilanlægget i Roskilde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *