• Nyt stort småt i det stærkt ekspanderende lille SUV-segmenbt. SsangYong XLV er klar til kamp mod Qashqai og Suzuki S-Cross

  • Karosseriet er en forlænget udgave af Luvi, som SsangYong gjorde come back med på det danske marked i sommer

  • Det gipper lige en gang i mellemgulvet, når man ser afslutningen på tag og de karakteristiske sideruder. Ligner den Rodius?

Her er den nye SsangYong XLV

Det koreanske SUV- og 4x4-bilmærke SsangYong vendte tilbage til det danske bilmarked i sommer med Luvi. Men de har travlt, og allerede nu lancerer de SsangYong XLV

Efter lancering af Luvi i sommer, kommer nu SsangYong XLV, en længere og multifunktionel SUV med større lasteevne og flere praktiske funktioner.

XLV har samme platform og akselafstand på 2.600 mm som LUVi men et længere karosseri fra C- stolpen og bagud. Den er 235 mm længere end standardmodellen, hvilket øger lasteevnen til hele 720 liter. Men ligheden med LUVi ́en er bevaret i designet, så du ikke kommer i tvivl om slægstskabet.

Universalløsning

‘XLV er designet som en universalløsning til mange opgaver for mange forskellige kunder og giver den alsidighed, der kræves for at dække mange forskellige behov’, skriver SsangYong i en pressemeddelelse.

Den vil kunne fås med enten en 1,6-liters Euro 6 benzinmotor eller 1,6 liters dieselmotor og med enten en manuel 6-trins gearkasse eller 6- trins automatgear samt to- eller firhjulstræk.

Qashqai og S-Cross

– Vi har store forventninger til SsangYong med den nye XLV og ser frem til at byde alle interesserede kunder på en prøvetur og en snak om bilerne hos forhandlerne rundt omkring i landet i weekenden 29./30. oktober, fortæller Jens Ibsen fra SsangYong Motor Danmark.

XLV er en praktisk og rummelig bil i det populære SUV-segment, hvor blandt andre Nissan Qashqai, Suzuki S-Cross og Renault Kadjar klarer sig godt. Altomvarebiler.dk bragte for et par år siden historien om XLV, da den endnu var på koncept-stadiet.

Fem års garanti

Den har en fabriksgaranti på fem år eller 100.000 km. XLV findes i tre udstyrsvarianter – Street, Free og Spirit – og prisen starter fra 239.995 kroner på hvide plader og 154.995 kroner plus moms på gule.

Bag introduktionen af SsangYong i Danmark står Nic. Christiansen Gruppen, som også er importør af Hyundai i Danmark siden 1992.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *