Ny metode til lakpolering

En velplejet firmabil bidrager til at give virksomheden et positivt image, og dét ved bilpleje-specialisterne i jyske firma Tegee-Dan noget om

Ny metode til lakpolering gavner firmaets image. En uvasket firmabil kan efterlade et mindre flatterende indtryk på omgivelserne, men selv i renvasket og poleret stand, kan den se nusset ud på grund af ”spindelvæv“ og ”hologrammer“ i lakken. Det gælder især biler i mørke farvetoner. Men kan man da gøre andet end at holde bilen ren og nypoleret?
Ja, man kan skifte metodik – eller rettere værktøj. Det hævder i det mindste bilpleje-specialisterne hos det jyske firma Tegee-Dan, som netop har lanceret en nyudviklet type poleringsmaskine med to polereskiver med modsat omløbsretning.

Sådan får du 230V til din computer i varebilen

Koreansk papegøje går efter Sciroccos kunder

No-Swirl Two-Way kaldes den trykluftdrevne poleringsmaskine med de dobbeltroterende skiver, der tilsammen med bilplejeprodukterne Surface Magic, Banana Magic, BC-2 Leveling Wax og GS-1 Colour Restore kan give bilens lak en overfladebehandling uden at efterlade samme spor som ved traditionel maskinelt baseret lakpleje, der kan ses i bestemte vinkler og det rette lys.

Giver flere fordele

– Med en traditionel polering med en enkelt roterende skive, skal man ligesom modarbejde den retning, som rotationen trækker maskinen. Det er ikke tilfældet med No-Swirl Two-Way-maskinen. Her kører skiverne hver sin vej, og det giver balance og ro i under arbejdet”, fortæller Kim Holmgaard fra Tegee-Dan, og tilføjer, at en anden fordel ved den dobbeltroterende behandlingsmetodik er, at der kun er behov for et enkelt lakplejeprodukt og en enkelt behandling med at slibe, fjerne ridser og polere for opnå et tilfredsstillende resultat, hvortil også kommer en arbejdsmæssig tidsbesparelse.
For virksomheder der selv tager sig af den daglige vognpleje, og lægger vægt på en velplejet præsentation gennem firmabilen – eller bilerne såfremt det gælder større vognparker med in-house vedligeholdelse –  kan den nye lakplejekombination med andre ord være et interessant alternativ.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *