• Den nye Land Rover Discovery er faktisk blevet endnu længere.

  • Discovery er stadig kompetent i terrænet.

  • Femte generation har droppet den to-delte bagklap.

Ny Discovery er til den store børnefamilie

Land Rover har endelig løftet sløret for den nye Discovery. Den kan køre over større sten og i dybere floder, og så kan bagsædet foldes direkte fra telefonen

Femte generation af Land Rover Discovery er blevet blidere at se på. Den ser mindre ud, mere moderne og ligner lidt mindre et køleskab, der har lyst til at knuse din mikrobil. Det har flere fordele, vigtigst at den er blevet markant mere vindeffektiv end den gamle model, som netop var så aerodynamisk som et sæt hårde hvidevarer.

Sådan bliver Land Rovers nye Discovery

Modellen har også fået mere plads. Akselafstanden er vokset 3,75 cm, og takket være designet er der også bedre plads på tredje sæderække. Land Rover lover, at selv personer på 187 kan sidde komfortabelt på den bagerste sæderække, og i så fald er det bedre end nogen af konkurrenterne.

Bagsæde-fans

Der er ingen tvivl om, at Land Rover har designet den nye Discovery til den travle børnefamilie. Eksempelvis kan den sidste sæderække foldes sammen elektrisk fra bagagerummet, fra anden sæderække, fra førersædet eller fra en app til smartphones – og så tager det kun 12 sekunder. Når børnene er blevet læsset ind, så har Land Rovers ingeniører vredet deres hjerner, så der nu er plads til fem – ja, fem! – tablets i armlænet.

Discovery Sport – fra høst til opera

Samtidig er femte generation Discovery et sandt kraftværk. I alt er der seks 12 volts stik og op til ni USB-ladere.

Terræn-Tony

Land Rover kommer ikke udenom at skulle tilfredsstille de terræn-tossede, så den nye Discovery er selvfølgelig også blevet bedre i denne henseende. Modellen får Terrain Response 2, som klarer alle udfordringerne for dig, og så er frihøjden forbedret 4,25 cm, så Discovery nu knejser 27,75 cm over Moder Jord, når den er pumpet helt op i luftundervognen.

Selv vadeevnen er forbedret, så Discovery nu kan klare 88,5 cm dybe floder – så husk lige millimeter-målebåndet, næste gang du tager på eventyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *