Nu har VW sat priser på Cross Caddy Van

Billigste motorvariant med 1,2 TSI-motor skal koste 131.700 kr. excl. moms

Så er prisen sat for Cross-versionen af den kompakte, men funktionelle VW Caddy. Med 1,2 TSI motor er prisen 131.700 kr. excl. moms og skal den være med den heftige, men økonomiske 170 hk TDI-motor på 2,0 liter, er prisen 219.790 kr. plus momsen. Men så får man også en dobbeltkoblet DSG-gearkasse med i købet.
I alt væsentligt adskiller Cross Caddy sig ikke fra den almindelige Caddy, men tilnavnet Cross hentyder til den forskel, der følger med de stilmæssige detaljer, den er pyntet med, og som skal give den et lidt offroad-agtigt look.
Foruden sølverne bundskjolde under stødfangerne for og bag, sorte skærmkanter, sideskørter med fendere og mørktonede sideruder, bagruder og baglygter samt 17-tommer aluminiumfælge med 205/50 R17-dæk kendetegnes Cross’eren ved dens indtræk. 

Van-udgave med flere døre 

Cross Caddy er baseret på udstyrsvarianten Trendline og har to-farvede sæder og indtræk med konstrastfarver på døre, rat og greb på gearstang og håndbremse. Standardudstyret omfatter bl.a. sædevarme, cruisecontrol, airconditionering og bakkestart assistance.
Er man til en motorvariant mellem den mindste og største ditto i modelpaletten, står valget mellem en håndfuld turboladede benzin- og dieselmotorer, hvoraf nogle kan kombineres med DSG-gearet. 
Alternativet er en rigtig Cross Caddy med 4Motion 4-hjulstræk og en TDI-motor på 2,0 liter med 110 eller 140 hk.
Til forskel fra de øvrige Caddy Van-varianter har Cross-udgaven under alle omstændigheder som standard skydedør i begge vognsider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *