• Nissans nye koncept ser ret barskt ud. Titan Warrior kalder de den.

  • Konceptet ere baseret på den almindelige Titan, som er amerikansk model, der er endnu større end Navara.

  • Kabinen er liret ud, som konceptbiler typisk er.

  • Hjulene måler 92,5 cm i omkreds.

Nissan og Mad Max

Nissan viser et vildt koncept til dette års Detroit Autoshow

Er du bange for, at verden bukker under i et kaos som i Mad Max filmene, så er der hjælp at hente hos Nissan. De har præsenteret et koncept på dette på dette års Detroit Autoshow, der kunne få de fleste danske færdselsbetjente til at løbe skrigende bort.

Konceptet kalder Nissan for Titan Warrior, og den er baseret på den nye model Titan. Det er en amerikansk model, som er markant større end modellen Navara, som vi kender herhjemme. Det er altså en truck, som kan få de fleste til at tage et skridt tilbage, men når den bliver præsenteret i det, Nissan har døbt ‘Modern Armor’, som er designstillen, så har de fleste lyst til at stikke en tommelfinger i munden og kalde på mor.

Nissan Navara er ny bjergkonge

Mest iøjnefaldende er de massive 18 tommer fælge med store knoppede dæk, så hjulet samlet måler 92,5 cm. Sammen med en undervogn, som er løftet syv cm, giver det et respektindgydende ydre. For at gøre bilen ekstra ‘mean’, er skærmkasserne udvidet i alt 7,6 cm, og specielle LED-lygter samt beskyttelsesplader af motorrummet understreger, at Titan Warrior indtil videre er for sjov, men den er ikke for sjov.

Say what – Chevrolet Colorado med diesel

Magtfuld motor

Indvendigt har designerne fået lov at være designer-agtige, så her er en blanding af sort, grå og orange og materialerne tæller både læder, poleret krom og kulfiber. Den absolut vigtigste feature ved Titain Warrior er dog motoren, som går igen fra den almindelige nye Titan. Det er en 5-liters diesel-V8’er, som er bygget af det legendariske dieselfirma, Cummins. Motoren sparker i standardtrim 310 hk ud, men endnu vigtigere er momentet på 721,5 Nm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *