• Stil kontoret i nærheden af dagens opgaver og tag cyklen rundt, mens kaffen brygger på gratis strøm på den gratis P-plads

  • Espressomaskine og køleskab er standard. Naturligvis. Man er jo et moderne menneske

  • Nissan e-NV200 har op til 170 km gemt i batteriet, og når du har arbejdet i dagens by en hel dag, er det fuldt opladet og klar til hjemturen

Nissan bygger mobilt kontor

Et mobilt kontor i en Nissan e-NV200; fuldt udstyret med arbejdsplads, køleskab og espressomaskine - midt i byen med gratis husleje

Den bedste udnyttelse af en gratis P-plads til elbiler med gratis forbrug. Med et mobilt kontor kan du placere dit kontor midt i byen og flytte mellem de mest eksklusive adresser hver dag. Nissan har samarbejdet med den britiske designvirksomhed Studio Hardie om at omdanne el-varebilen e-NV200 til verdens første fuldt elektriske mobile kontor. e-NV200 WORKSPACe kalder de den.

Kontormiljøet på hjul omfatter et integreret folde-ud-skrivebord, touchscreen-pc, trådløst internet, smartphonestyret LED-lys, trådløs telefonopladning, Bluetooth-audiosystem, minikøleskab og en kaffemaskine i baristakvalitet.

Fleksible arbejdsforhold

e-NV200 WORKSPACe-konceptet er et bud på, hvordan skrivebordsbaseret arbejde i et mobilt kontor kan se ud i fremtiden i en tid, hvor fleksible arbejdsforhold bliver mere og mere populære over hele verden.

I løbet af 2015 voksede antallet af delte og hot-desking arbejdspladser (dele-skriveborde) på verdensplan med 36 procent, fordi mindre virksomheder og selvstændige erhvervsdrivende er på udkig efter øget mobilitet og et mere omkostningseffektivt alternativ til de traditionelle kontorarbejdspladser i centrum af byerne.

Gratis arbejdsplads

Da elbiler koster helt ned til €0,03 pr. kilometer at køre i, tilbyder e-NV200 WORKSPACe en omkostningseffektiv løsning til skrivebordsplads, som giver brugerne mulighed for at arbejde gratis i visse bymidter, som tilbyder gratis opladningspladser til elbiler, eller for at slippe ud af byen.

Her kan du se en video om, hvordan Nissan mobile kontor blev bygget

 

– Nissan e-NV200 er allerede en god, miljørigtig løsning for moderne virksomheder, og er dermed et perfekt grundlag for en mobil arbejdsplads. e-NV200 WORKSPACe er endnu et fantastisk eksempel på vores vision for fremtiden, hvor design-eksperterne fra Studio Hardie har brugt fantasien og kreativiteten til at omdanne varebilen til en innovativ og spændende arbejdsplads, siger Gareth Dunsmore, der er Director of Electric Vehicles hos Nissan Europe.

Mere end et sjovt koncept

– Med de ekstremt høje ejendomspriser i vores storbyer og de moderne erhvervsdrivendes behov for at være mere og mere mobile er virksomhederne nødt til at tænke i smarte løsninger og overveje, hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud.

– Kombineret med trenden til hot-desking er det ikke svært at forestille sig en fremtid, hvor vores biler vil være opkoblede, energieffektive, mobile arbejdspladser, og e-NV200 WORKSPACe-projektet kan være mere end blot et sjovt koncept, siger han.

Ny by hver dag

e-NV200 WORKSPACe kan lades op fra nul til 80 procent på blot 30 minutter, og hvis man får lyst til at forlade kontoret, mens det er parkeret og lader op, findes der en indvendig holder til en foldecykel, der giver brugerne mulighed for at køre korte ture rundt i byen eller køre ”de sidste par kilometer” af turen.

Så du kan altså køre dit kontor derhen, hvor du har lyst, eller der hvor dine kunder er, og cykle rundt på kundebesøg i en ny by hver dag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *