Michelin guide som app og til GPS

Michelin og Garmin tilbyder nu turist-, hotel- og restaurantguider fra Michelin direkte i Garmins GPS-system. Og uanset om du har bilen fuld af kollega og matrikler eller larmende unger og frue, så ser denne nyhed fra Michelin rigtigt fed ud.
Som en hjælp til de mange bilister, som begiver sig ud på de europæiske veje, introducerer Michelin og Garmin nu et nyt, fælles tilbud til de vejfarende.
Med to nye apps flytter Michelins populære rejse-, hotel- og restaurantguider således ind på skærmen hos de titusindvis af danskere, der i dag benytter Garmins GPS-enheder.
Den giver bilister med en Garmin GPS installeret adgang til information om mere end 20.500 seværdigheder i 37 europæiske lande.
Specielt spise- og overnatningsmuligheder er gerne svære at finde, når man lige står og mangler, og så skal POI-funktionen i GPS’en helst været fyldt til randen.
Applikationen til Garmins GPS’er findes på engelsk, fransk, tysk, italiensk og spansk og kan købes for 109 kroner.
Michelins store guide til hoteller og restauranter, Guide Michelin med oplysninger om over 46.000 hoteller og restauranter i 24 europæiske lande beskrevet med prisniveauer og kommentarer fra Michelins inspektører koster 149 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *