• Michael Mikkelsen fik sin LPS installeret af Clayton Power konsulent Henrik Koch

  • Michael fik en næsten usynlig installation af sin LPS under passagersædet

Michael tager strøm på chefen

Montør Michael Mikkelsen fra Ishøj Hegn løb med sejren i konkurrencen om en Clayton Power LPS. Nu tester han den for at se, om den kan sætte hans chef på plads

Vi fik rigtigt mange gode ansøgninger til konkurrencen om at vinde og teste en Clayton Power LPS. Mange fortalte om håndværktøj, der løber tør for strøm i løbet af dagen; kunder, der ikke er hjemme og udendørs stik uden strøm.

Men vi valgte at kåre den, som vi mener, har den største udfordring til den fede Lithium Power Supply.

Chefen tvivler

En bruger, der skal bruge rigtigt meget strøm hele dagen, og som ikke har adgang til ekstern strøm. Michael Mikkelsen arbejder som montør for Ishøj Hegn. Han skrev til Altomvarebiler.dk:

– Jeg arbejder til hverdag for Ishøj Hegn, hvor vi er 20 biler, der kører rundt. Vi har længe stukket til chefen, om vi ikke kunne få sådan en, da vores generator fylder meget, og man ikke kan lade batterier op på den osv… men hans undskyldning for, at vi ikke investerer i sådan en er, at den ikke vil fungere.

Dobbelt udfordring

Det gav sejren og en spritny Clayton Power LPS til Michael Mikkelsen, som nu kører rundt og tester den grundigt for os. Det betyder, at vi både får testet Clayton Power LPS og udfordret Michaels chef. Så må vi se, om chefen bare nærig, eller om LPS’en kan klare opgaven.

Michael har fået LPS’en installeret i sin VW Crafter chassis med lad. Det gav Claytons mand lidt grå hår, men det lykkedes at præstere en fornuftig og rigtigt fin installation under passagersædet. I den kommende tid kører Michael Mikkelsen på arbejde og tester sin nye strømforsyning for altomvarebiler.dk’s læsere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *