• Väth hjælper dig gerne både med udseendet og med mere peber under hjelmen – 35 hk helt præcist.

  • 20 tommer fælge og 25 mm sænkning – det kan forvandle enhver håndværker-bil.

  • Väth leverer blandt andet også trinbrætter, som både hjælper med at skille bilen ud fra hoben, men som også er praktiske, hvis du skal have noget på taget.

Mere peber til mesters Vito

Savner du power i din Mercedes Vito, så hjælper den tyske tuner VÄTH gerne med at hive 225 heste ud af din 119 Bluetec

Er du træt af, at svendens rustne Hiace kan hænge på din splinternye Mercedes Vito, også selvom han har trailer på (ok, det er nok aldrig nogensinde sket), så skulle du måske overveje at søge hjælp. Ikke hos en psykolog, men hos det tyske tuningsfirma VÄTH, der snildt kan give mesterbilen lidt ekstra peber under hjelmen.

En standard Vito 119 Bluetec eller V-klasse 250 CDI er faktisk slet ikke sløv. Den 2,2-liters dieselmotor spytter 190 hk og 440 Nm ud. Men for 7547 kroner kan du i Tyskland få 35 hk ekstra og 60 Nm mere. Så har mesterbilen i alt 225 hk og 500 Nm, og med den standardmonterede 7-trins automatgearkassen, er det lige før, du kan følge med taxa’erne i lyskrydsne – selv med trailer på.

Stor større størst

Vito og V-klassen er yndede objekter blandt tyske tunere, så VÄTH har selvfølgelig også andet på programmet end bare motortun. Modellen kan sænkes 25 mm via nye fjedre til 4225 kroner, selvom det nok går ud over lasteevnen. Sammen med ‘sænke i kælderen’-fjedrene har VÄTH også lavet deres egne fælge, og de er ikke bare store – de er størst.

20 tommer måler de, og dækkene er 265/35, så du skal nok undgå byggepladser og kantsten. Fedt ser det dog ud, og prisen for fælge med tilhørende Bridgestone-dæk er 22.199 kroner. Til gengæld er fælgende så også designet, så de er særligt lette.

Hvis kunderne stadig har for svært ved at se, om det er dig eller svendens rustne Hiace, der kommer kørende, så kan du overveje et sæt trinbrætter, som både beskytter mod knubs og hjælper, hvis du skal have noget på taget. Prisen er 4693 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *