• Nye Renault Grand Scenic vokser på alle leder.

  • Interiøret bliver friskt og moderne.

Mere Grand i Scenic

Renault præsentere den nye Grand Scenic, som både bliver mere sportslig og mere rummelig

Renault har et godt ‘swung’ i deres design for tiden, og det er den helt nye Grand Scenic et godt eksempel på. Den praktiske MPV, som er udviklet med henblik på plads til hele familien, er nu blevet endnu større, men den er også blevet endnu mere snild at se på. 20 tommer fælge bliver standard på alle modeller sammen med farvefulde lakeringer, som nok skal gøre den populær på parkeringspladsen foran børnehaven.

Frisk ny Scenic

Grand Scenic-kunderne, som kunne finde på at købe bilen som gulplade-bil, kan glæde sig over, at bilen er 24 centimeter længere end den korte Scenic, og den nye model er også større end den nuværende Grand Scenic. Samtidig er den blevet 15 mm højere, 75 mm længere, 20 mm bredere, og så har Renault øget frihøjden med 30 mm for at give et mere sportsligt og SUV-præget udtryk.

Akselafstanden er øget med 35 mm, i forhold til den eksisterende bil, og det gavner pladsen i bilen. Med fem sæder oppe er der plads til hele 765 liter bagage. Det er 40 liter mere end den nuværende Scenic.

Gammel sikkerhed

Nye Renault Scenic og dermed også Grand Scenic er som de første biler fra Renault udstyret med Active Emergency Braking System. Systemet, som mange andre mærker har haft i flere år, virker op til 60 km/t, og bremser automatisk bilen helt op i tilfælde af en forhindring, som føreren overser.

Renault Kadjar til undsætning

Grand Scenic fås med tre dieselmotorer og to benzinmotorer. Mindste diesel er en 110 hk med manuelt gear, som fås både med manuelt gear, 7-trins dobbeltkoblingsgear og med Hybrid Assist-mulighed. Der findes og en 130 hk diesel med manuel gearkasse, og en 160 hk version med 6-trins dobbeltkoblingsgear. Skal der være benzin i tanken, findes der en 115 hk og en 130 hk motor. Begge er med seks trins manuel gearkasse. Prisen er endnu ikke fastlagt, men Grand Scenic lander i Danmark sidst på året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *