Her er verdens første Mercedes pickup

Der kommer en Mercedes Pickup inden årtiets udgang, men de overlader til andre at bygge den

Mercedes-Benz vil lancere en Mercedes pickup inden 2020. Det bliver det tyske mærkes første pickup nogensinde – når man lige ser bort fra de vildskud, vi byggede her i Danmark tilbage i 80’erne og 90’erne – men de kommer ikke til at gøre meget andet ved den end at tegne, levere motorer og markedsføre den.

Alt andet bliver baseret på eksisterende teknologi og produktion fra samarbejdspartneren Nissan-Renault.

Det vil sige en peppet, tunet og godt gennemgejlet version af Nissan Navara. Og hvis man skal tro på den første tegning af pickuppen, pyha, den bliver sprød.

Vil ikke kommentere

Det er Wall Street Journal, der citerer kilder inden for murene i de to bilproducenter.

Ifølge den New York-baserede avis skal Mercedes-Benz levere teknologi som fire- og sekscylindrede motorer til projektet.

Isuzu D-Max – pickup uden omsvøb

Ny Fiat pickup bliver en Mitsubishi

Mercedes afviser at kommentere rygterne med henvisning til, at de aldrig kommenterer spekulationer i deres kommende projekter – heller ikke når de selv har offentliggjort en tegning af vidunderet.

For lille til USA

Nissan-Renault og Mercedes-Benz har i forvejen et motor-samarbejde, et fælles projekt med søstermodellerne Renault Twingo og Smart ForTwo, ligesom det er en Nissan NV350, der er inden i varebiler fra det Mercedes-Benz-ejede Fuso Truck and Bus Corp.

Pickuppen, som endnu ikke har fået et officielt koncept-navn, skal markedsføres i Sydamerika, Australien, Sydafrika og i Europa. Om Nordamerika skal have æren er endnu ikke besluttet, men de har tradition for lidt større pickupper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *