• Konceptet er proppet med udstyr som spil og voldsomme terrændæk.

  • Mercedes Sprinter Extreme Concept – fordi der er en Hulk i os alle.

Mercedes laver Hulk-udgave af Sprinter

Mercedes vil fange amerikanernes opmærksomhed med en vild, grøn offroad-udgave af Sprinter.

Nogle gange kan det virke som om, amerikanske mænd har en intelligens som 12-årige drenge. I hvert fald når man ser hvordan bilreklamer skrues sammen derovre. Alt skal være større, vildere og mere macho end alt andet. Så i forbindelse med dette års Chicago Autoshow, hvor Mercedes introducerer en ny udgave af Sprinter, er det jo oplagt at have et ekstra trækplaster med – en Hulk-udgave af Sprinter.

Sprinter 6×6

Mercedes har døbt bilen for Sprinter Extreme Concept, og den er baseret på en Sprinter 3500. Mest iøjnefaldende er den grønne vinylwrap med et vredt ansigt på motorhjelmen, som Hulk der springer sin skjorte. Den anden ting, der også er meget iøjnefaldende, er tipperladet, som må laste 2.358 kg.

Offroad-udstyr

Bilen er lavet af RENNtech, som er et amerikansk tuningsfirma, der har speciale i at gejle Mercedes-modeller, og de har været hele vejen rundt om ‘Hulken’, så resten af bilen bestemt ikke står tilbage for det seje tipperlad. Der er masser af offroad-detaljer, som grove terrændæk, der selvfølgelig er tvillingemonteret på bagakslen, og undervognen er blevet hævet, så denne Sprinter er endnu højere end normalt.

Sprinter med luksus spa

På fronten er der en ekstra kofanger, så der er plads til et kraftigt spil. Under fronten er der et bundskjold, der beskytter mod sten. Både på kofangeren og på taget, hvor der er installeret en tagbagagebære, er der monteret flere kraftige lygter. Prikken over i’et er to lastbil-inspirerede forkromede udstødningsrør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *