• Mercedes V-Klasse Marco Polo er en camper-version af Mercedes klassiske varebil.

  • I kabinen er der plads til fire personer, både når bilen er på vejen, og når der skal camperes.

  • Tagteltet kan hejses elektrisk og har plads til to personer.

  • Marco Polo har både køkken og gulv i træ ligesom på en dyr yacht.

Mercedes vil jage VW’s camping-kunder

Mercedes er nu klar med den nyeste Marco Polo, der er en autocamper-version af Vito, som skal konkurrere med VW California

Volkswagen har faktisk haft ganske god succes med deres camper-version af Transporter. Den hedder California, og i Danmark har Volkswagen solgt beskedne 42 biler i år,; og det på trods af, at modellen starter ved 507.995 kr. med 102 hk.

Den hurtigste bank i byen

I eksempelvis Storbritannien er markedet helt anderledes, for briterne elsker deres autocampere, og det har Mercedes nu fået øjnene op for. Derfor introducerer de nu en camper-version af V-Klassen, som er den borgerlige version af Vito. Tilnavnet er Marco Polo, og associationerne i retning af eventyrer er nok ikke helt tilfældige, for Marco Polo-modellen har et telt indbygget, som rejses op af taget elektrisk.

Yachten

Marco Polo har siddeplads til fire personer, som også kan sove i teltet, og på sofaen, der kan foldes ned. I kabinen er der også indbygget en køkkenvask, kogeblus, køleskab, spisebord og skab. Marco Polo har tilmed indbygget vandtank, og så er hele gulvet i bilen belagt med træ som på en dyr yacht.

Hvis Marco Polo bliver taget til Danmark, så bliver den formentlig ikke billig. Blandt standardudstyr tæller også tre-zoners klimaanlæg, Garmin navigation, læderindtræk og bagkamera og 18 tommer fælge. Motorvalget består af den samme 2,1-liters dieselmotor, som nu er ved at blive erstattet af den nye 2-liters dieselmotor. Den ‘gamle’ motor er dog stadig frisk nok og yder enten 163 hk og 380 Nm eller 190 hk og 440 Nm.

Fiat Ducato til de store eventyr

Herhjemme starter prisen for Marco Polo ved 648.334 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *