Mercedes Viano som en Carismatisk mesterbil

20-årig lagde grundstenen til virksomhed med speciale i særlige varebil-løsninger

Om Carisma Auto Designs specialstylede udgave af en Mercedes-Benz Viano er den ultimative mesterbil, skal vi lade usagt, men eksklusiv, dét er den. En diskret og ”Carismatisk varebil“ med indbygget luksussuite. Hverken mere eller mindre. I det mindste i én forstand en mesterlig bil. Fuld af eksotiske materialer og raffinerede detaljer udført til perfektion.
Det indebærer bl.a. et ypperligt B&O-baseret autiovisuelt set-up inklusive et 42“ TV foruden Bluetooth, Wi-Fi, Windows-computersystem, køleskab og møblement i udsøgt kvalitetslæder og variabel kabinebelysning.

Ikke to ens biler

Blandt detaljerne er f.eks. en telefonskuffe med højglanspolerede ædeltræsflader og plads til to smartphones af iPhone-typen med tilhørende USB-stik. Og en kontorskuffe med rigtig telefon, Mont Blanc skriveredskaber og blækhus til signering af kontrakter og andre forretningspapirer.
Viano’en er unik al den stund Carisma Auto Design ikke indretter to biler på samme måde.
Du kan se flere eksempler på mobile kontorsuiter og konferencerum på www.carismaautodesign.com – bl.a. baseret på Mercedes-Benz G-wagen, VW Transporter T5, Land Rover Defender.
Bag Carisma Auto Design står Jamie Shaw, der i 1996 som 19-årig startede sin karriere hos den estimerede Rolls Royce- og Bentley-forhandler P & A Woods, hvor han var beskæftiget med klargøringen af biler til kunder.
Jobbet vakte hans interesse for processerne bag fremstillingen af unikke og sublimt tilpassede indretninger. Bare to år senere begyndte han for sig selv, og lagde grundstenen til Carisma Auto Design.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *